), w ostateczności mogę przekopać metr kwadratowy ostatniego miejsca w ogródku który mam wolny (pod dużą czereśnią, miejsce za planowanymi pomidorami).
), w ostateczności mogę przekopać metr kwadratowy ostatniego miejsca w ogródku który mam wolny (pod dużą czereśnią, miejsce za planowanymi pomidorami).Poradźcie proszę
 .
 .
 ), w ostateczności mogę przekopać metr kwadratowy ostatniego miejsca w ogródku który mam wolny (pod dużą czereśnią, miejsce za planowanymi pomidorami).
), w ostateczności mogę przekopać metr kwadratowy ostatniego miejsca w ogródku który mam wolny (pod dużą czereśnią, miejsce za planowanymi pomidorami). .
 .
Nasionka puste bardzo łatwo odróżnić. Są lżejsze i można je zgiąć w połowie i się nie łamią.Ginka pisze:Czy wszystkie pełne to się okaże

, myślę nad dwiema opcjami żeby zasiać po połowie i w ogródku i poza nim (w tej drugiej opcji lepiej zbierać dwuletnie korzenie?), muszę poszukać miejsca wolnego od korzeni drzew, a to będzie trochę trudne
 , myślę nad dwiema opcjami żeby zasiać po połowie i w ogródku i poza nim (w tej drugiej opcji lepiej zbierać dwuletnie korzenie?), muszę poszukać miejsca wolnego od korzeni drzew, a to będzie trochę trudne  .
 .

.
 .
 Co "długokorzeniowego" na takiej górce można obok skorzonery wysiać?
 Co "długokorzeniowego" na takiej górce można obok skorzonery wysiać?
 .
 .
 ...chyb ze ją jakoś będę przyginać w stronę trawnika
 ...chyb ze ją jakoś będę przyginać w stronę trawnika  ).
 ). ).
 ).

).
 ).

.
 .

(kto wie, może tylko z kiełkowaniem ma specjalne wymagania).
 (kto wie, może tylko z kiełkowaniem ma specjalne wymagania).