Niestety przez tę suszę i tulipany i szachownice zbyt wysokie nie wyrosły. Żółta wyrosła najwyżej i chyba faktycznie najlepiej się prezentuje, wiec jak najbardziej Ci ją Madziu polecam.
Jacku te małe clusianki są faktycznie śliczne. Czekam jeszcze na dwa gatunki tulipanków na skalniaku, ale dopiero łebki wystawiają. To będzie ich debiut u mnie

. Fantastico! Przyjemnie się takie widoczki ogląda. Oooo tak. Korony superowe. Muszę sobie żółtą dokupić.
 . Fantastico! Przyjemnie się takie widoczki ogląda. Oooo tak. Korony superowe. Muszę sobie żółtą dokupić. 

Nikogo nie ma
  Nikogo nie ma   A na dodatek idzie to UPS i w ogóle nie można się z nimi dogadać, o której dojdzie, albo zeby umówić się z kurierem - na infolinii beztrosko stwierdzili, że "najwyżej podejmą drugą próbę dostarczenia w poniedziałek".
  A na dodatek idzie to UPS i w ogóle nie można się z nimi dogadać, o której dojdzie, albo zeby umówić się z kurierem - na infolinii beztrosko stwierdzili, że "najwyżej podejmą drugą próbę dostarczenia w poniedziałek".  

- ja już to przeszłam
 - ja już to przeszłam
 Teraz już się normalnie boję w jakim będą stanie...
  Teraz już się normalnie boję w jakim będą stanie... 

Jak mawiał mój znajomy "jest ryzyko - jest zabawa"
 Jak mawiał mój znajomy "jest ryzyko - jest zabawa"