Spalinówka do 1500zł

Jak zbudować tanio i szybko ? Rozwiązania, praktyczne pomysły i wskazówki. ZRÓB TO SAM. Narzędzia, sprzęt do ogrodu.
Zablokowany
przemson
0p - Nowonarodzony
0p - Nowonarodzony
Od: 28 kwie 2015, o 18:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Spalinówka do 1500zł

Post »

Witam szukam mocnej kosiarki spalinowej do 1500zł. Przez 7 lat miałem MTD 4KM z koszem i napędem , napęd rozleciał sie po 3 latach wiec go zdemontowałem , wymiana oleju filtrow czy noza poza tym nic sie nie działo, kosiarka ma troche mało mocy przy gęstej (nie mylic z wysoka) trawie a mam na nia kupca dlatego chciałem kupic cos nowego. Trawe scinam raz w tygodniu , czasem co 2. Powierzchnia 200m2 to równe podwórko i 100m2 w ogródku miedzy krzewami. Co do napedu to nie wiem jak to teraz wyglada ale pamietam ze do tyłu sie ciezko prowadziło rowniez pchac ciezko przy wył kosiarce wiec prosił bym o propozycje bez napedu (jezeli wg taka sie znajdzie) i z napedem

Wymagania:
- min 50cm
- z koszem
- moze miec wyrzut boczny
- 6KM min
- regulacja wysokosci
- dobrze zeby miała wysoki uchwyt bo jestem 190+
- chyba z silnikiem B&S bo nic tu innego nie znajde

Znalałem na allegro firmy Husar , NEC , MTD , prosze o porade oraz jakich silników modeli sie wystrzegać. Po pracy serwisuje kosiarke wiec chciałbym taka ktora te 5 lat minimum wytrzyma
Witamy Cię serdecznie na forum, jednocześnie informujemy, że nie wstawiamy tutaj linków z allegro, piszemy również poprawną polszczyzną, przed założeniem wątku sprawdzamy czy taki już nie istnieje. Wątków o kosiarkach od .....zł mamy tutaj mnóstwo, ten zamykam ze względu na bełkot w nim panujący. Zapraszamy do przeczytania Regulaminu Forum. pomid.

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=1&t=29351
Zablokowany

Wróć do „NIEROŚLINNE tematy ogrodowe. Budowa domu. Wyposażenie ogrodu”