Skromny ogród Joli - 2008r.
- Danio
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 lis 2006, o 18:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Joluś mam kilka wypróbowanych, zimujących w gruncie chryzantem, jeśli chcesz sadzonki, przypomnij się wiosną.
Dorota
Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Jolu.
Pospacerowałam sobie po twojej działce podoba ni się Twój skalniaczek. ROZMAWIALIŚCIE o hryzantemach mam też kika pierwsze kwitły mi pod koniec lipca nstępne zakwitły na początku pażdziernika a jeszcze kilka nie zakwitło wcale.
SĄ TEŻ TAKIE ODMIANY CO NIE ZIMUJĄ W GRUNCIE.
Pozdrawiam Genia
Pospacerowałam sobie po twojej działce podoba ni się Twój skalniaczek. ROZMAWIALIŚCIE o hryzantemach mam też kika pierwsze kwitły mi pod koniec lipca nstępne zakwitły na początku pażdziernika a jeszcze kilka nie zakwitło wcale.
SĄ TEŻ TAKIE ODMIANY CO NIE ZIMUJĄ W GRUNCIE.
Pozdrawiam Genia
- tu.ja

- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
To niewiarygodne! Joluś przesyłkę już dzisiaj dostałam. Co prawda opakowanie było w kiepskim stanie ( nie wiem dlaczego...może przez pogodę...zamokło gdzieś po drodze...) , ale zawartość prezentuje się super. Jestem Ci ogromnie wdzięczna! Mam nadzieję,że uda mi się bez problemów przechować do wiosny i w przyszłym roku mi ślicznie zakwitnie.
- jollla500

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Karolu,Tajgusiu,Dorotko dziękuję za odwiedziny i rady jakze cenne.Zeniu i Gieniu dziękuję również że zechcieliście mnie odwiedzić ,mam nadzieję że będziecie robić to regularnie.dziękuję Kochani za miłe słowa .Tija Tobie też dziękuję za odwiedzinki i miłe słówka .Naszykowałam nasionka
około 10 róznych odmian kwiatków .Napisze na PW. Izo bardzo się cieszę że dostałaś przesyłkę
to ja niosłam ją opakowaną w reklamówkę aby deszcz jej nie zmoczył , a ona jak pisze przyszła tak w opłakanym stanie

- jollla500

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Elu dziś się nigdzie nie ruszałam bo miałam gorączkę , ale obiecuję w poniedziałek wysłać Ci nasionka. Abyś się nie smuciła dorzucam jeszcze : dziwaczki ,odętkę i aksamitki które też chciałaś oraz ostróżkę która pięknie kwitnie aż do przymrozków.Możesz ją zobaczyć u mnie na 27 stronie ,ostatnie zdjęcie.Tess dziękuję za kawusię , z rana najlepiej smakuje .Asiu cieszę się że nasionka juz dotarły i że jesteś zadowolona.Lisko ja jeszcze nie zbierałam nasionek kobei ,Asia się dopytywała kto je ma , a ja kupiłam dwie paczki to jej jedną odstąpiłam hi hi:D
- TAJGA 2008
- 1000p

- Od: 5 sie 2008, o 09:44