Dlaczego 90% postów na tym forum jest kasowane, dlaczego niewygodne pytania do ekipy moderującej kasuje się zamiast na nie odpowiada?
Reklamujecie się na google ale chyba tylko aby ściągać kasę z reklam a forum to nie forum a dyktatura.
Proszę o odpowiedz!
Na śmieszne zarzuty proszę nie oczekiwać odpowiedzi.
Jeśli masz konkretne pytanie proszę skierować je do mnie na PW.
Roztrząsanie publiczne bzdur nie leży w interesie forum.
A ja chciałam zapytać jak szybko jest rozpatrywane przypisanie do grupy nie zależy mi aby sprzedawać bo nie mam co ale chciałam coś zakupic i nie mam jak napisać tematu
Złożyłam zapytanie aby przyjeto mnie do grupy
Robimy to średnio 3 razy w tygodniu ,wczoraj robiłam przegląd późnym popołudniem ale jak widać
cierpliwość niektórych z nas nie jest mocną stroną
Dołączam Cię... i zapraszam do stałej już aktywności na forum .
No i ta pisownia .Proszę korzystaj z prawego ALT na klawiaturze i zwróć uwagę na to co wysyłasz na forum.
Dziękuje ale odpowiedzi administratorów niestety nie zachęcają do pisania.
Sama prowadziłam i prowadzę forum ( inna tematyka więc bez obaw) i niestety takie restrykcje nie zachęcają a wręcz odwrotnie.
Mam problem ze zdjęciami wstawianymi przez innych uzytkowników tego forum a problem jest taki , że ich nie mogę zobaczyć . Nie wszystkie zdjęcia się otwierają ? Jaka może być tego przyczyna ? Czy ja u siebie muszę "coś przestawić" ? Jak rozwiązać ten problem ?
Niektóre fotki zostały usunięte przez serwer więc nie można ich już zobaczyć.
Jeżeli widzisz np "zabkę" na czarnym tle to niestety wszyscy mamy taki sam widok.
A może wskaż konkretną przykładową stronę na której występuje ten problem
wtedy będziemy dokładniej znać przyczynę.