Hej ! super zdjęcie z okna...
 Hej ! super zdjęcie z okna...jakie już duże piwonie..

. Pozdrawiamy serdecznie
 . Pozdrawiamy serdecznie 

znalazłam go w w wątku u Tadeusza, bo Jego wątek też cichaczem śledzę
 znalazłam go w w wątku u Tadeusza, bo Jego wątek też cichaczem śledzę   a ten kociołek to by mi się przydał, jak przyjeżdża do mnie moja rodzinka
  a ten kociołek to by mi się przydał, jak przyjeżdża do mnie moja rodzinka  bo nie ukrywam kochamy papu, wszyscy
 bo nie ukrywam kochamy papu, wszyscy 
 Po kociołek to najlepiej na Węgry podjechać, choćby do Miszkolca. Przy okazji zaliczyć baseny termalne. Teraz można nawet tam kupić specjalne palniki gazowe na wypadek niepogody. W razie czego mogę na pw wysłać link do firmy znajomego który te rzeczy sprzedaje w Polsce, drożej, ale odpada wyjazd
  Po kociołek to najlepiej na Węgry podjechać, choćby do Miszkolca. Przy okazji zaliczyć baseny termalne. Teraz można nawet tam kupić specjalne palniki gazowe na wypadek niepogody. W razie czego mogę na pw wysłać link do firmy znajomego który te rzeczy sprzedaje w Polsce, drożej, ale odpada wyjazd  Pozdrawiamy serdecznie
 Pozdrawiamy serdecznie

a za oknem +5stop. może będzie w dzień cieplej i ja w moje włości pójdę.
  a za oknem +5stop. może będzie w dzień cieplej i ja w moje włości pójdę.

(Beata dzięki wielkie), kalina japońska Mariesii do posadzenia
  (Beata dzięki wielkie), kalina japońska Mariesii do posadzenia  nooooooooooooo i jaskółki już przyleciały do nas. Wiosna prawdziwa już jest
  nooooooooooooo i jaskółki już przyleciały do nas. Wiosna prawdziwa już jest 

. Dla takich wschodów słoneczka warto wcześniej budzik nastawić.
 . Dla takich wschodów słoneczka warto wcześniej budzik nastawić.
 ależ piękna już wiosna u Ciebie , taka mnogość rozkwitniętych już roślinek
 ależ piękna już wiosna u Ciebie , taka mnogość rozkwitniętych już roślinek  A ta ilość piwonii to różne kolory
  A ta ilość piwonii to różne kolory  

chcę bo niedawno było jeszcze odwrotnie
  chcę bo niedawno było jeszcze odwrotnie  

jakie świetne ostatnie zdjęcie a sasanki miodzio a ja nie mam
 jakie świetne ostatnie zdjęcie a sasanki miodzio a ja nie mam