Witaj Bożenko ... przydreptałam do ciebie z rewizytą. Masz w ogródku piękne okazy roślin. Cały ogródek jest śliczny. Pokaż więcej zdjęć z perspektywy. Lubię oglądać jak wygląda ogród w całości.
O tej porze roku wszystkie ogrody są piękne -wszak to najpiękniejsza pora roku
Wczoraj kolejne iryski zrobiły mi niespodziankę
Ci co mnie znają wiedzą ,że te kwiaty w moim ogrodzie grają pierwsze skrzypce i na nie czekam najbardziej
Gieniu
sama jestem ciekawa jak u mnie będą rosły,są wsadzone jesienią .Em kupił kilka odmian ale widzę ,że są pomyłki
A teraz klatka dla ptaszków ,szkoda mi było żeby stała gdzieś w kącie i postanowiłam ją wykorzystać
I czajnik od mamy -dobrze ,że go nie wyrzuciła ,u mnie za donicę robi
Do gąsek dokupiłam jeszcze jeden płotek -teraz moim zdaniem wygląda lepiej
i nasz kudłacz
Witaj
Irysowy ogród to zdecydowanie moje klimaty
Mam troszkę irysków miniaturowych od Ciebie,które pieknie rosną i mam nadzieję,ze chciaz kilka zakwitnie
Bożenko,Justynko dziękuję bardzo lubię tworzyć w ogrodzie takie klimaty ma być swojsko wiejsko rustykalnie teraz na kankę do mleka poluję muszę chyba na złom się wybrać Perlo Igo cieszę się ,że kwitną ,mam nadzieję ,że pokażecie je w swoich wątkach
Widzę ,że zjazd się szykuję ,ja niestety nie mogę :(Ale życzę Wam udanego spotkania
Zmykam i zostawiam kilka wiosennych kolorków
Bozenko czy tulipanki sadziłas w doniczkach czy wprost do gleby?Pomidorki już spore moje troche mniejsze ale mam w foli je i czekam na prognoze pogody czy do ogrodników bedzie zimno?
Shanti dziękuję Marzenkotulipany tylko i wyłącznie do gleby i sobie rosną bezobsługowo ale niektóre rosną już kilka lat muszę je wykopać i wybrać te mniejsze cebulki
A teraz ja k tytuł wątku wskazuje irysy,irysy ....