anetta zapraszam na kawusię jak będziesz kiedyś w moich okolicach popodziwiasz osobiście;)Dokładnie storczykiw różnych ciekawych kolorkach goszczą u mnie;)
piasek pustyni Żanetko właśnie tymi kwitnącymi roślinkami rozweselam te dni z nieładną pogodą;)
Kasiula17 dziękuję;) dziś pelargonie okryłam folią na noc bo ma być tylko 1 st w nocy.
emma1966,Kama86,iwek dziękuję
georginja dziękuję, różowe syngonium ma wspaniały kolor liści też je lubię
hen_s Henryku i nawzajem- u ciebie również piękności , choć z innej grupy roślin
brombiel kochana ten żółty phalenopsis z czerwonymi plamkami bardzo wyjątkowy, a tym bardziej że podarował mi go mój przyjaciel, który kompletnie nie zna się na kwiatach
RomciaW dziękuję kochana
Ale wcześnie robi się u Ciebie kolorowo Ja ciągle wstrzymuję się przed zakupami, choć nie umiem się ich doczekać
No i storczyki jak zawsze świetne
W tamtym roku też miałem bazylię na balkonie i też była dość kapryśna, jeśli dobrze pamiętam
Widzę że nie samymi kwiatuszkami żyjesz , dla brzuszka też coś być musi. Super ta sałatka wygląda - i ozdobna , i na pewno smaczna. Muszę ten pomysł zmałpować.
Pati
Balkonik już wygląda cudownie,ale jak roslinki sie puszczą i okryją bujnym kwieciem to dopiero będzie bajka
Nowalijki na balkonie to ciekawy pomysł
Witam
A jak ty Pati poznajesz czy to pęd, czy korzonek? Ja się zaczynam orientować dopiero przy ok 3 - 4 cm. Przy takim maleństwie nigdy bym nie poznała.