U mnie tragedia, nawet do ogrodu nie idę...
 U mnie tragedia, nawet do ogrodu nie idę...Mariolu pierwszy raz spotkałam się z tą nazwą
 "kurze stopki" a to dobre
 "kurze stopki" a to dobre   
 Ewo będę obserwować to oczko, pod folię dałam jeszcze swój stary baner reklamowy, tak dla bezpieczeństwa

Dorotko do raju to wiele jeszcze brakuje.... Jak ja bym chciała mieć już wszystkie drzewa i krzewy duże. Teraz jest tak łyso i mnie to wkurza. Cóż pozostaje mi czekać ileś tam lat

Lucynko a bo wszyscy macie już pięknie kwitnące tulipany i inne cebulowe a u mnie póki co jedna kępka narcyzów. Muszę cierpliwie czekać na swoją kolej

Edytko prawda, że fajna nazwa
 Dziękuje, jest mi bardzo miło
 Dziękuje, jest mi bardzo miło   a miałam tylko jedną malutką kupkę tych stopek i tyle się namnożyło.
  a miałam tylko jedną malutką kupkę tych stopek i tyle się namnożyło.Alinko spore wyszło to oczko, ja chciałam mniejsze, ale M. poniosło... Dla mnie za duże, boje się o mojego łobuza, ale już mam w głowie "piękną" barierkę, chociaż na 2-3 lata, tak dla bezpieczeństwa. Aparat przekłamuje, w realu byś zobaczyła chwast na chwaście
 Nie wyrywam, posmarowałam tą nowością w sztyfcie i czekam czy to w ogóle warte ponownego kupienia
 Nie wyrywam, posmarowałam tą nowością w sztyfcie i czekam czy to w ogóle warte ponownego kupienia  

Moja też pomału się rozwija .
 Moja też pomału się rozwija .

, ten twój ogród ma po prostu charakterek i do buszu jeszcze mu duuuużo brak.
 , ten twój ogród ma po prostu charakterek i do buszu jeszcze mu duuuużo brak. 

.Piszesz że u Ciebie wiosna się opóźnia a masz już bardzo kolorowo. Oczko wyszło
  .Piszesz że u Ciebie wiosna się opóźnia a masz już bardzo kolorowo. Oczko wyszło