Ania 
sasanki są bardzo fotogeniczne, w tym roku cierpią od porywistych wiatrów...kwiaty są tylko lekko rozchylone.
Madziu 
o tej porze widać już nowe liście u żurawek, drzewa i krzewy też wypuszczają liście. Ostatnio jest bardzo wietrznie i zimno...wszystkie rośliny bardzo wolno rosną. Żurawki też wypuszczają liście w ślimaczym tempie. Pokazały się maki niedawno wysiane prosto do gruntu. Wczoraj pojechałam kupić cebule dymkę, właśnie się skończyła

przywiozłam dwie cebulki lilii i kłącze piwonii, z pustymi rekami nie wypadało wrócić do domu

W lecie będzie bardziej kolorowo.
Dorotko 
parapety są zastawione na maxa , zaszczepione pelargonie rosną postawione na dwu parapetach. Na południowej stronie rosną już pomidory, nasiona papryki zaczynają pękać, zeszła cebula, pokazał się też jeden por. Z kwiatów rośnie szałwia, ostróżki, ratibida, rezeda wonna, funkie i jeszcze coś chyba dwie kapusty...wypadły do worka, szkoda było wyrzucić...wysiałam w ciemno
Folia w oczku jest przebita, mało przyjemny widok...słabo mi się robi jak pomyślę o pompowaniu wody, przerzucaniu tony kamieni...wyławianiu rybek, o żabciach nie wspomnę