Widzę kilku nowych gości ostatnio w Twoim ogrodzie więc i ja wejdę z tą grupą

Ogródek piękny, roślin mnóstwo - będę zaglądała częściej jeśli mogę

A nazwę użytkownika skąd zaczerpnęłaś jeśli można zapytać, bo wiesz, bliska memu sercu...

zpraszam częściej do spaceru podziwiać to nie bardzo jest u mnie co (ale staram się
  zpraszam częściej do spaceru podziwiać to nie bardzo jest u mnie co (ale staram się  ) a co do atmosfery to faktycznie jest tutaj na forum suuuper można i poważnie i na wesoło
 ) a co do atmosfery to faktycznie jest tutaj na forum suuuper można i poważnie i na wesoło 
 i zapraszam . Co do róż to odziedziczyłam po poprzednich właścicielach z roku na rok coś się uczę jak się z nimi obchodzić, marzą mi się dla nich pergole ale to juz w przyszłym roku stawiamy na działkę jakiś domek, i zagospodarowanie tak jak byśmy chcieli. A co do prac w ogródku to ja jeszcze w " polu" nic nie posiane i nie posadzone ale nasiona już mam ( w samochodzie w bagażniku )
 i zapraszam . Co do róż to odziedziczyłam po poprzednich właścicielach z roku na rok coś się uczę jak się z nimi obchodzić, marzą mi się dla nich pergole ale to juz w przyszłym roku stawiamy na działkę jakiś domek, i zagospodarowanie tak jak byśmy chcieli. A co do prac w ogródku to ja jeszcze w " polu" nic nie posiane i nie posadzone ale nasiona już mam ( w samochodzie w bagażniku )   

ta pogoda
 ta pogoda    

a nazwa użytkownika pochodzi od imion moich córek Zuzia i Ola i stąd skrót "Zuzola"
 a nazwa użytkownika pochodzi od imion moich córek Zuzia i Ola i stąd skrót "Zuzola"   
  miło się czyta to co piszesz
 miło się czyta to co piszesz  z natury jestem raczej osobą spokojną nie lubiącą jakiś zatargów, kłótni wolę obrócić coś w żart jak komus zrobic przykrośc ale jak ktoś już perfidnie naciśnie na odcisk to ......
 z natury jestem raczej osobą spokojną nie lubiącą jakiś zatargów, kłótni wolę obrócić coś w żart jak komus zrobic przykrośc ale jak ktoś już perfidnie naciśnie na odcisk to ......  

Też mam posadzić pierwszy raz cztery sztuki.
 Też mam posadzić pierwszy raz cztery sztuki. 

(ale tylko koktailowe)
  (ale tylko koktailowe)
 Koktajlowych nie posadzę, bo mogę jeść tylko bez skórki.
 Koktajlowych nie posadzę, bo mogę jeść tylko bez skórki.

. Dwa. I nawet rozsądnie je posiałam.
 . Dwa. I nawet rozsądnie je posiałam.
 , ktore jest dosłownie wszędzie. zapowiadaja jutro ciepło może uda mi się wyskoczyc bo naprawdę sen z powiem spędza mi ta moja działka , że tak ją "opuściłam". Może cyknę co nie co
 , ktore jest dosłownie wszędzie. zapowiadaja jutro ciepło może uda mi się wyskoczyc bo naprawdę sen z powiem spędza mi ta moja działka , że tak ją "opuściłam". Może cyknę co nie co