Kupiłam lilie ( nie mogłam się oprzeć) , głównie floksy, dalie, ostróżki i trytomy...
  Kupiłam lilie ( nie mogłam się oprzeć) , głównie floksy, dalie, ostróżki i trytomy...Taki wiosenny zestaw

Liczę na tego bza, w zeszłym sezonie kwitł jednym kwiatem i to malutkim

Kupiłam lilie ( nie mogłam się oprzeć) , głównie floksy, dalie, ostróżki i trytomy...

Ahahaha, fajnie się kupuje i zamawia, a potem tak właśnie jest. Ale spokojnie Asiu, po trochu i z wszystkim zdążysziwwa pisze:Jutro jadę na działkę, to porobię fotki i koniecznie sadzenie. Ratunku ile ja tego mam !

tulipanki słodziaki
  tulipanki słodziaki   

tulipany cudne zakochałam się w nich co to za odmiana?
 tulipany cudne zakochałam się w nich co to za odmiana?

Nie ma tak pięknych pąków jak u Ciebie, ale widać już , że będą kwiaty. Raczej małe,ale to już zawsze coś. Mam go drugi sezon, to na większe pewnie będę musiała jeszcze poczekać. Zdjęć nie zrobiłam, gdyż zwyczajnie czasu mi nie starczyło, a w niedzielę było okropnie zimno i bardzo wietrznie. może to Stefan u mnie hulał po ogrodzie
  Nie ma tak pięknych pąków jak u Ciebie, ale widać już , że będą kwiaty. Raczej małe,ale to już zawsze coś. Mam go drugi sezon, to na większe pewnie będę musiała jeszcze poczekać. Zdjęć nie zrobiłam, gdyż zwyczajnie czasu mi nie starczyło, a w niedzielę było okropnie zimno i bardzo wietrznie. może to Stefan u mnie hulał po ogrodzie   

Asiu, cieszę się, że tulipanki zakwitły, one zawsze bardzo wcześnie rozkwitają i naprawdę są słodkie, zobaczysz w jakim tempie się mnożą
 Asiu, cieszę się, że tulipanki zakwitły, one zawsze bardzo wcześnie rozkwitają i naprawdę są słodkie, zobaczysz w jakim tempie się mnożą  .
.