Anolka mam nadzieję,że Ty dziś krzykniesz
Antooosiowo - Anolkowe baniaczki cz I
- Antooosia
- 1000p

- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Obdzwoniłam pół Krakowa i rybolek nie znalazłam,marchewę gotuję,póki co.Ale nie ma tego złego.....otóż....mam...lotosa.....tygrysiego....zielonego!
I-to jeszcze nie koniec:mam lotosa tygrysiego...czerwonego!!!!!Poszalałam?Wydałam na to...(siedzicie?)całe 10zł!!!
I-to jeszcze nie koniec:mam lotosa tygrysiego...czerwonego!!!!!Poszalałam?Wydałam na to...(siedzicie?)całe 10zł!!!
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
Roślinki: echinodorus tenelus (niższa trawa), vallisneria (wysoka pospolita trawa), cryptocoryna, cryptocoryna 'brown', mech-jawa moss, anubiasy nana i jakiś o dłuższych listkach, i tylko tyle
Zwierzaczki: krewetki amano - cardinia japonica (zostały tylko 3 - część nagle znikła), mieczyki młode 8szt, molinezje kilka - chcę je oddać, złoty gupik samiec, 2 samice i kilka maluchów (maluchy do oddania), 6 kirysków 3 pstre i 3 pandy, 2 starutkie danio pręgowane (tylko te zostały). I to wszystko
Mieczyki wywędrują do 200, molinezje wydam, dokupie samiczek gupika.
Zwierzaczki: krewetki amano - cardinia japonica (zostały tylko 3 - część nagle znikła), mieczyki młode 8szt, molinezje kilka - chcę je oddać, złoty gupik samiec, 2 samice i kilka maluchów (maluchy do oddania), 6 kirysków 3 pstre i 3 pandy, 2 starutkie danio pręgowane (tylko te zostały). I to wszystko
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
Właśnie widać, że mam sklerozę do nazw... eh :P Marzą mi się kolorowe roślinki w kępach
Ale już Ci opowiadałam :P
Na Twoje specjalne życzenie welonowa mieczykowa i złotek :P

Na Twoje specjalne życzenie welonowa mieczykowa i złotek :P

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona