przydałoby się więcej wody bo na działce sucho, pewnie wtedy wszystko by szybko ruszyło do "góry"
 przydałoby się więcej wody bo na działce sucho, pewnie wtedy wszystko by szybko ruszyło do "góry"Wiosna, piaski no i my :)
Re: Wiosna, piaski no i my :)
Cześć Misia  przydałoby się więcej wody bo na działce sucho, pewnie wtedy wszystko by szybko ruszyło do "góry"
 przydałoby się więcej wody bo na działce sucho, pewnie wtedy wszystko by szybko ruszyło do "góry"

przydałoby się więcej wody bo na działce sucho, pewnie wtedy wszystko by szybko ruszyło do "góry"Re: Wiosna, piaski no i my :)
Jestem śpiochem porannym i nie przyszło mi do głowy, że można zrobić zdjęcie o wschodzie słońca. Co nie zmienia faktu, że zdjęcie piękne.
Piesio przecudny, ale mam już na stanie 2 koty, trzeciego dochodzącego i chroniczny brak czasu, więc nie da rady.

Piesio przecudny, ale mam już na stanie 2 koty, trzeciego dochodzącego i chroniczny brak czasu, więc nie da rady.
Ogród pełen pięknych kwiatów i roślin- to marzenie, które zamierzam spełnić
A w planach był tylko trawnik...
Kasia

Kasia
Taki "klimat" Kasiu że trzeba razem ze słoneczkiem  wstawać  Za to wczoraj pięknie słonce zachodziło.
 Za to wczoraj pięknie słonce zachodziło.

Za to wczoraj pięknie słonce zachodziło.
 Za to wczoraj pięknie słonce zachodziło.Re: Wiosna, piaski no i my :)
Wczorajszy "łysy", tylko aparat zgłupiał przez te badyle 

Mało ostatnio słońca było więc stan zastany nie dziwi, nie za bardzo cos podrosło na działce.... ale idą słoneczne, ciepłe dni więc  
   wszystko w końcu ruszy.
  wszystko w końcu ruszy.

wszystko w końcu ruszy.
  wszystko w końcu ruszy.Re: Wiosna, piaski no i my :)
Bardzo ładne zdjęcie. Ktoś tu ma nie tylko rękę do kwiatów  

Ufffffffffffffffffffffff, działka "ogarnięta". Szybciorem poszło a to dzięki pomocy dzieci. Piękna pogoda, aż szkoda było wracać.

- Tajka
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Andrzej zdjęcia mistrzowskie, jak zawsze, a wschody słońca niesamowite, no i kotek przecudnej urody.   

Pozdrawiamy serdecznie.

Pozdrawiamy serdecznie.

- IWONA1311
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 28 mar 2011, o 12:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Danusiu, Andrzejku jestem i ja ciut spóźniona, ale ostatnio jakoś nie ogarniam wszystkiego. Andrzej zdjęcia wschodów i zachodu słońca przepiękne   
   zresztą reszta jak zawsze też. Widzę że sobota była pracowita a przy pomocy dodatkowych rączek wszystko pięknie wysprzątane. Ciekawa jestem jakie to zmiany szykujecie na tej swojej działeczce.
 zresztą reszta jak zawsze też. Widzę że sobota była pracowita a przy pomocy dodatkowych rączek wszystko pięknie wysprzątane. Ciekawa jestem jakie to zmiany szykujecie na tej swojej działeczce.

zresztą reszta jak zawsze też. Widzę że sobota była pracowita a przy pomocy dodatkowych rączek wszystko pięknie wysprzątane. Ciekawa jestem jakie to zmiany szykujecie na tej swojej działeczce.Re: Wiosna, piaski no i my :)
Witajcie Teresko i Iwonko. Zmiany, no stety idą w kierunku więcej trawy, mniej roślin. Nie sposób bez ogromnego nakładu sił utrzymać nasze piachy w takim stanie by wyglądały w miarę przyzwoicie. Wylane masy wody nie zmieniają sytuacji że gdy przyjdzie upał wszystko leży. Żal na to patrzeć a sił coraz mniej.Taki klimat  i nic się na to nie poradzi.
 i nic się na to nie poradzi.  

Śliczne kudłate sasanki. Chyba muszę zwiększyć ilość wiosennych kwiatów i bylin, bo tylko magnolie mi kwitną i mało wiosennie jest.

Ogród pełen pięknych kwiatów i roślin- to marzenie, które zamierzam spełnić
Kasia

Kasia
Bo jeszcze wbrew pozorom jest mało wiosennie, dziś rano tylko +2 stopnie było.

- 
				madziorek9999
- 50p 
- Od: 22 lut 2014, o 12:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam serdecznie. zdjęcia przecudne, wschody słońca bajeczne. a piesio słodki. jaka to rasa?

Witamy serdecznie u nas, piesio to typowy hmmmmm wielorasowiec 

Kiepska pogoda na fotki  ale nie taka zła na spacerek
  ale nie taka zła na spacerek