Moim zdaniem, w wątku "Pytania do Ekipy Moderującej", pytać powinni forumowicze, a odpowiadać Ekipa Moderująca. Z tego co widzę, coraz częściej, odpowiedzi dla forumowiczów, udzielane są przez forumowiczów. I teraz proszę o utylizację.
Wypowiadam się na FO, gdy mam o czymś jakiekolwiek pojęcie,
gdy go nie mam, proszę innych o radę.
Pozdrawiam Skrytopodczytywacz Adam
Wątek jest o tym jakie odmiany pomidorów na przyszły sezon (w domyśle ten który zaczynamy), ponieważ dopiero 1-go skończyłam siać pomidory i ustaliło mi się co będzie to się wpisałam. No i teraz pytanie czemu uznano to za offtop?
Jest osobny dział na forum, ale nie możesz tam jeszcze pisać. Przeczytaj link w § 4.10, tam jest osobny regulamin sekcji.
§ 4.4 Forum nie może być traktowane jako platforma handlowa i zabronione jest umieszczanie ofert sprzedaży i kupna produktów nie związanych z ogrodnictwem. Sprzedawanie produktów związanych z ogrodnictwem może odbywać się jedynie w zakresie hobbystycznym i wyłącznie w sekcji "Oferty Forumowiczów". Użytkownik może standardowo prowadzić jeden otwarty wątek z ofertami. (* Zasady sekcji: § 4.10 )
Oferta nie tylko oznacza kupno czy sprzedaż, ale także wymianę, oddam, przyjmę za darmo, itd.
Więc usunięcie Twojego postu było, jak najbardziej słuszne, bo na oferty mamy osobny dział.