Sabinko! Dzięki!

Mam nadzieję, że uda mi się kupić i będzie skuteczne, bo próbowałam już kilku innych, a te paskudy nadal latają...

Tylko aksamitki nie tykają
Paula! Lubię keczupik, ale głównie z Włocławka. Ze swoich robię z mamą tylko koncentrat i suszone. Część sadzonek będzie dla mojego 85-cio letniego Teścia! Dostarczam mu sadzonki od kilku lat.
Co do ,,dramatu" to już prawie ,,HORROR"

...
Madziu! Dziękuję w imieniu Dinki! Właśnie znów nastraszyła kolejnego rowerzystę podbiegając z charchotem do bramy...
Gosiu! Uzależnieni tak mają...

Dziś-jutro przyjdzie paczka z liliami, później róże i reszta...
Co do miejsca... miałam małą rabatę, którą planowałam powiększyć i zagospodarować na nowe nasadzenia. Tyle że H zdecydował inaczej i rabata została przesunięta o 1,2 m od ogrodzenia, a i kształt ma inny. O dalszym powiększeniu nie mam mowy

W jednym miejscu studnia i parking, a w drugim totalny cień...
Marysiu! Moje to jakieś mutanty i wywar z czosnku nie sprawia im problemu

U mnie w kwietniu zawsze chłodno, jak mam pikować to wolę wcześniej...Młoda zgodziła się na zagospodarowanie jej parapetów, u H

troszkę za ciemno...będę kombinować mam jeszcze dwie takie duże szklarenki...
Aniu! Ja wczoraj tylko pomagałam (bo jak H zobaczył mnie ze szpadlem to jeszcze op... zebrałam), a i tak ledwo chodzę..
Dla Wszystkich moich gości moja Królewna i jej sesja zdjęciowa!
Mam jeszcze kilkanaście w różnych fazach rozkwitu
Mam niestety też złe wiadomości... tam rosły dwie sasanki, ale po jednej pozostało tylko wspomnienie i wielka dziura...