Witam milutkich gości w ten zimny wieczór brrrrr.Mocno się ochłodziło zapowiadają 1*dobrze ,ze nie przymrozki . Jak gdzieś się wałęsam
, a tu tyle miłych gości
JAGÓDKO koperkowe obie już mają pędzelki i góry, a Cieszynianki ledwie od ziemi wyrosły, a już chwalą sie swoimi kwiatami Musiałam tym maluszkom cyknąć fotkę .Prezenty na prawdę piękne

,ale każdy robi to co umie najlepiej .Zimno się zrobiło brrrrrr
KASIU .U mnie kamieni dostatek ,więc mam w czym wybierać
KRYSIU pszczółki i bączki bardzo sie uwijały w zbieraniu pyłku .Podglądałam jedną jak miała pełne woreczki pyłku w łapkach.Pracowite sa bardzo my im nie dorównujemy pracowitością i rozumem

.Czytałam ,że pszczoła miodna ma jedną z trzech par nóg wyposażoną w specjalne poduszki do gromadzenia pyłku
ELUSIA poszukej sasanki ,na pewno sie znojdzie

Dokupiłam jeszcze jesienią tych irysków i teraz mam ich więcej
DAYSY 
jakie złote

mam po prostu więcej czasu ,który muszę jakoś zapełnić ,żeby się nie nudzić
ANUSIU zaskoczyłaś mnie prezentem podanym przez umyślnego

.Biedny zajec ma wszystko na miejscu

Wiem ,że to prace Gagusi ,ale gdyby nie Twoja inwencja nie miałabym tak cudnego jajeczka
EWUNIU sasanki w tej fazie są urocze lubię te ich kićki.Może nie bardzo uszkodziłaś i jeszcze zakwitną
DANUSIU moje ogrodówki też obudzone gorzej z bukietowymi ,ale też nie jest źle bo ścięte patyczki puszczają listki
Nie mam nowych ogrodowych fotek ,więc trzeba trochę staroci w słonecznych odcieniach