Ja to się zdziwiłam jak wyszłyśmy z koleżanką przed budynek, ze wszyscy z dyskietkami stali - a wydawało mi się, ze to już przedmiot deficytowy.

Ekscytujące było to oglądanie i świadomość,że nie jestem sama z głową zadartą
 Ekscytujące było to oglądanie i świadomość,że nie jestem sama z głową zadartą  Hortensję ogrodową zamierzasz wsadzać do gruntu czy w donicy hodować?Ja przez ostatnie dwie zimy chowałam,bo nie kwitła
 Hortensję ogrodową zamierzasz wsadzać do gruntu czy w donicy hodować?Ja przez ostatnie dwie zimy chowałam,bo nie kwitła 
 Wychodzą floksy, piwonie i inne niezidentyfikowane cosie (mam nadzieję, ze to ciemiernik i szachownice, z którymi się już pozegnałam). Wszystkie hortensje pięknie puszczają. Z powojników tylko Andromeda (na zdjeciu niestety widać tylko trawę w tle...). Róża ma już normalne listki
 Wychodzą floksy, piwonie i inne niezidentyfikowane cosie (mam nadzieję, ze to ciemiernik i szachownice, z którymi się już pozegnałam). Wszystkie hortensje pięknie puszczają. Z powojników tylko Andromeda (na zdjeciu niestety widać tylko trawę w tle...). Róża ma już normalne listki 

zdjęcie zrobiłam po południu i niestety zaczął się już zamykać
  zdjęcie zrobiłam po południu i niestety zaczął się już zamykać 

życzę.
  życzę. 

.  Podoba mi się udawanie marchewki. Śliczne szafirki i w ogóle super pocieszacze wiosenne. Szkoda że tulipanek się zamknął.
.  Podoba mi się udawanie marchewki. Śliczne szafirki i w ogóle super pocieszacze wiosenne. Szkoda że tulipanek się zamknął.
 A hiacynty takie wyrywne?
 A hiacynty takie wyrywne? 
 Ten drugi szafirek Azureum to jesienny nabytek, ale widzę, ze jeszcze w pełni nie rozkwitł. Pozostałe szafirki na razie tylko wyglądają i sprawdzają czy warto już wychodzić... A hiacynty pewnie teraz przystopują po tych nocnych przymrozkach
  Ten drugi szafirek Azureum to jesienny nabytek, ale widzę, ze jeszcze w pełni nie rozkwitł. Pozostałe szafirki na razie tylko wyglądają i sprawdzają czy warto już wychodzić... A hiacynty pewnie teraz przystopują po tych nocnych przymrozkach  

U mnie dopiero liściowy szczypior.
 U mnie dopiero liściowy szczypior.
 Moje wciąż przestawiane są w rozsypce, obecnie część wegetuje na kuchence
 Moje wciąż przestawiane są w rozsypce, obecnie część wegetuje na kuchence