Słoneczne rabaty

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Una
200p
200p
Od: 16 kwie 2009, o 09:56
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Słoneczne rabaty

Post »

Sabinko, myślałam że starsza jesteś. ;:108
Róże - piękne krzaczyska.
Uwielbiam te kosmate puszki na młodych sasankach. :)
Pozdrawiam
Agnieszka
:)
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Taka doświadczona ogrodniczka, a zdjęcie nastolatki. ;:oj Róże będą cieszyć niedługo.
Awatar użytkownika
Biedronka641
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2012, o 17:17

Post »

Sabinko gratuluję odwagi. Super nowy awatorek.
Ja zawiedziona wieloma sytuacjami nie zrobię tego.Porostu się nie ujawnię. Może wiek też nie jest sprzyjający. ;:7 :;230 :wit
Awatar użytkownika
Tulap
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2014, o 09:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

No,to ja nie będę komentować bo mnie jeszcze o coś oskarżą ;:224
W każdym razie ;:215
Róże wypas ;:oj
Awatar użytkownika
Eliza52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2014, o 11:42

Post »

Sabinko ;:79 to dla Ciebie, Kiziula ma bardzo wyrazistą mordkę, róże ;:63
Pozdrawiam Ela
Awatar użytkownika
Przemekt23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 gru 2013, o 19:36

Post »

Witaj Sabinko piękne masz kwiaty a jakie zakupy tylko czekać aż wszystko zakwitnie. Jak ja mogłem przegapić twój ogródek. Kociaki świetne bardzo mi się podobają i takie zadbane. Będę zaglądał jeśli pozwolisz. ;:168 ;:3
Awatar użytkownika
nifredil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2012, o 23:21

Post »

Czytam wasze wpisy i normalnie popadam w samozachwyt.. ;:131 A wiecie co wam powiem ciekawego? Mam problem.. Przeglądnęłam dzisiejsze zamówienia ( które jeszcze mają przyjść) potem przeglądnęłam miejsce na rabacie i jakoś totalnie nie chce mi się to wszystko zgrać :;230 ;:223 Będzie kombinacja jak mam to wszystko pomieścić żeby było dobrze ;:306 Miejmy nadzieję, że pogoda jeszcze się wstrzyma z deszczem, choćby do niedzieli ;:173
Rozana, ;:196
Una, :wit dzięki za komplement (chyba ;:218 ). A wiesz, że jak tylko pokazują się te sasankowe kotki to nie potrafię utrzymać przy sobie rąk. Muszę dotknąć ;:306
Sonia, jaka nastolata, kobieto ja już pod trzydziestkę.. chociaż za tą "doświadczoną ogrodniczkę" to należą ci się gorące ;:168
Alu, mój eM też skrytykował pomysł :? .. Ale przecież za jakiś czas można avatar zmienić, a kto ma poznać "kto, gdzie, co i skąd" to i tak pozna po ogrodzie, tym bardziej, że u nas wokoło bloki i każdy wszystko widzi :roll:
Tulap, ty lepiej nie komentuj, bo to mnie oskarżą :;230 Róże już na miejscach docelowych, teraz chciałabym przeskoczyć tak powiedzmy na przełom maja i czerwca, żeby już pączki podziwiać ;:108
Eliza, Kiziula to wielka łowczyni. Sąsiad ma hodowlę gołębi, a ona jakoś omija wszelkie zabezpieczenia i od czasu do czasu znajduję pod domem obrączkę z gołębiej nogi ;:202 Dodatkowo w menu ma wszelkiego rodzaju dzikie ptactwo: od wróbelków po sroki... i wierzcie mi lub nie ona nie robi tego z głodu, po prostu traktuje to jak sport ;:306
Witaj Przemku :wit zapraszam w wolnej chwili. Co prawda, mój ogród to dopiero żłobek, miejscami raczkujący bobas, ale z odrobiną cierpliwości (której wiecznie brakuje) staram się zrobić coś miłego dla oka i zmysłów ;:108
Awatar użytkownika
Rozana
1000p
1000p
Od: 20 wrz 2014, o 09:30

Post »

Taka mlodziutka Jesteś. :-D
Awatar użytkownika
dorotka350
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 26 maja 2014, o 20:18

Post »

Sabinko widzę nowy avatarek - jest ;:215
Dostałaś ładne sadzonki, widać, że różom już się spieszy skoro takie listeczki powypuszczały ;:108
Miałam dzisiaj fajny dzień. Przyszły róże z F i odebrałam też od Kamili, którą poznałam osobiście. Jestem bardzo zadowolona...Sadzonki dorodne, wypasione i od każdej firmy otrzymałam po gratisowej róży :tan Jak się obrobię z sadzeniem to coś skrobnę u siebie.
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Sabinko,krokusów mnóstwo kwitnie u Ciebie ,ja swoich naliczyłam 7 szt,róże masz śliczne ,ja na róże od Ewy jeszcze czekam ,może będą jutro ,albo w poniedziałek,dobrze ,że nie wszystkie naraz ,ostróżka ładnie rośnie ,już duża ,chyba u Ciebie cieplej,,pozdrawiam ,jeszcze tutaj muszę powiedzieć ,(u mnie już mówiłam),że świetnie wyglądasz :wit ;:196
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Sabinko, ja też muszę skomentować nowy avatarek bo bardzo mi się podoba ;:333 Też przyznaję szczerze, że z wielu wypowiedzi wnioskowałam że mam do czynienia z osobą znacznie starszą, taką w moim wielu albo nawet trochę starszą. I nie chodzi o to że masz podejście do życia osoby "co już nie jedno widziała" ;:306 absolutnie nie, ale właśnie o twoją ogromną wiedzę ogrodniczą ;:180 A tu wyskakuje budzia ślicznej osiemnastolatki, no dobra, z malutkim Vat-em. U mnie skala Vat-u dawno się skończyła ;:223

Piszesz że rozjechała ci się karteczka między planowanym a tym co mają dostarczyć ;:306 Ja też dziś w jednym miejscu pytałam, co właściwie zamówiłam bo po trzykrotnym domawianiu straciłam rachubę ;:306
Dobrze że zaraz kończy się zamawianie i zaczyna sadzenie, to może purchelki na rękach ochłodzą trochę nasze zapały :twisted:
Awatar użytkownika
Rozana
1000p
1000p
Od: 20 wrz 2014, o 09:30

Post »

Sabinko a skąd Ty jesteś?
Awatar użytkownika
bejka1970
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2012, o 18:50

Post »

Sabinka śliczna dziewczyno ;:196 uwielbiam cię czytać ,a teraz jeszcze i popatrzeć można :D
Awatar użytkownika
Przemekt23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 gru 2013, o 19:36

Post »

Tak Beatko przyznaję Sabina wygląda oszałamiająco a te oczy fiu fiu ;:oj . Sama wygląda jak piękny kwiat po co jej ogród. Trzymam kciuki za dobre nasadzenia. My wszyscy tyle tego zakupiliśmy że teraz jest problem i nerwy gdzie co i jak posadzić;:306.
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44

Post »

nifredil pisze: Sonia, jaka nastolata, kobieto ja już pod trzydziestkę..
Ojjjjj jakże ja bym chciała móc powiedzieć "ja już pod trzydziestkę" :oops: No nic. Ani się obejrzysz i Ty też będziesz już tylko wzdychać. ;:306
Ślę buziaczki śliczna Mordko. Zdaj wieczorem fotorelację coś tam zdołała zdziałać w ogrodzie. ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”