Ogród mojego życia..
- Margo2
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród mojego życia..
Ale coraz więcej nowych się wynurza z ziemi  

Od kilku dni piękna słoneczna pogoda wiosna coraz bardziej kolorowa, u mnie przeważnie krokusowa.

Na razie tyle mojej wiosenki..

Na razie tyle mojej wiosenki..
Marusia.
Pozdrawiam miłego dnia wszystkim..
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=81576" onclick="window.open(this.href);return false;

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=81576" onclick="window.open(this.href);return false;
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Wiosenka piękna,czekam na kolejne dowody w postaci zdjęć 

- Beaby
- Od: 16 lut 2014, o 13:16
No masz tego wiosennego ślicznego "troszeczkę"  

- mati1999
- 1000p 
- Od: 3 maja 2013, o 13:17
Ile tych krokusów kwitnie !!!   U mnie tylko żółte i 3 cebulki
  U mnie tylko żółte i 3 cebulki   

- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Witaj widzę że krokusy żądzą na całego.  cudne widoki a ten ciemny irysek
  cudne widoki a ten ciemny irysek  
   dokupiłam ciekawe czy będzie ciemny...

dokupiłam ciekawe czy będzie ciemny...Re: Ogród mojego życia..
Dziękuje Wszystkim  za liczne odwiedziny za które ślę buziaczki..   
   Serdecznie dziękuję i zapraszam
   Serdecznie dziękuję i zapraszam   Będą dalsze fotki ale na razie niema nowych kwitnień, czekam na żonkile bo mają już pąki...
  Będą dalsze fotki ale na razie niema nowych kwitnień, czekam na żonkile bo mają już pąki...

Serdecznie dziękuję i zapraszam
   Serdecznie dziękuję i zapraszam   Będą dalsze fotki ale na razie niema nowych kwitnień, czekam na żonkile bo mają już pąki...
  Będą dalsze fotki ale na razie niema nowych kwitnień, czekam na żonkile bo mają już pąki...Marusia.

- anastazja B
- 1000p 
- Od: 3 mar 2013, o 09:44
U mnie też żonkilki mają pąki, może w nadchodzące ciepłe dni się rozwiną. Jak dobrze ,że kwitną krokusy z nimi jest tak wesoło, śmiało można powiedzieć ,że królują w ogródku 

- gracha
- 1000p 
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marusiu wyczytałam że jesteś z okolic Gorzowa,ciekawa jestem z której strony ,może a nuż znasz Chwalęcice,tam mieszka moja córka,
straszne mnóstwo u Ciebie krokusików,robią wrażenie

straszne mnóstwo u Ciebie krokusików,robią wrażenie

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Ale piękne te iryski
Maja niesamowity kolor

Maja niesamowity kolor
- 
				Miriam
- Od: 16 lip 2011, o 12:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Masz piękną alejkę krokusową  Krokusy w kępkach robią niesamowite wrażenie.Ja w ogóle nie znam lepiężnika
 Krokusy w kępkach robią niesamowite wrażenie.Ja w ogóle nie znam lepiężnika  Możesz go trochę przedstawić? Zanim doczytałam,myślałam,że to hiacynty
 Możesz go trochę przedstawić? Zanim doczytałam,myślałam,że to hiacynty 

Krokusy w kępkach robią niesamowite wrażenie.Ja w ogóle nie znam lepiężnika
 Krokusy w kępkach robią niesamowite wrażenie.Ja w ogóle nie znam lepiężnika  Możesz go trochę przedstawić? Zanim doczytałam,myślałam,że to hiacynty
 Możesz go trochę przedstawić? Zanim doczytałam,myślałam,że to hiacynty 
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3

Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
- slila1
- Od: 18 maja 2009, o 19:05
Jak przyjemnie obejrzeć u Ciebie kolorowe krokusy. Moje już prawie całkiem przekwitły, a mroźne noce dokończyły dzieło zniszczenia.

Witam Wszystkich   natłok prac w ogrodzie i w domu bo Święta się zbliżają i troszkę zaniedbałam Was Kochani..
  natłok prac w ogrodzie i w domu bo Święta się zbliżają i troszkę zaniedbałam Was Kochani..
A wiosna coraz bardziej kwitnąca i kolorowa.

Lepiężnik
 Lepiężnik
 Fiołki
Fiołki
 Śnieżnicę
 Śnieżnicę
 Skrzydlinka
 Skrzydlinka
 Kokorycz Paprociolistna    Dziękuję
 Kokorycz Paprociolistna    Dziękuję   miłego oglądania.
  miłego oglądania. 
Beatko coraz więcej mamy kwitnień żonkile te wczesne już kwitną. 

Grażynko znam Chwalęcice bo tam jest ogrodnictwo w którym robiłam w zeszłym roku zakupy. W Gorzowie mieszka moja córcia, a ja mieszkam w Strzelcach Krajeńskich jadąc od Gorzowa koleją w kierunku Krzyża Wlkp.
 W Gorzowie mieszka moja córcia, a ja mieszkam w Strzelcach Krajeńskich jadąc od Gorzowa koleją w kierunku Krzyża Wlkp.
Gosiu Dziękuję 

Mirko krokusiki skończyły już skończyły swoje pięć minut, a lepiężnika dostałam od forumowej Koleżanki, bo też nie wiedziałam co to za roślinka.
Lepiężnik lubi mokro i cień ma wielkie liście, ale teraz kwitnie, cieszę się że u mnie rośnie bo u mnie suchy teren ale często podlewałam i udało się.
Lidko Dziękuję Krokusy już się skończyły, ale zaczynają inne kolorowe żonkile, fiołki,tulipanki botaniczne i tak będzie kolorowo
  Krokusy już się skończyły, ale zaczynają inne kolorowe żonkile, fiołki,tulipanki botaniczne i tak będzie kolorowo 

natłok prac w ogrodzie i w domu bo Święta się zbliżają i troszkę zaniedbałam Was Kochani..
  natłok prac w ogrodzie i w domu bo Święta się zbliżają i troszkę zaniedbałam Was Kochani..A wiosna coraz bardziej kwitnąca i kolorowa.

Lepiężnik
 Lepiężnik Fiołki
Fiołki Śnieżnicę
 Śnieżnicę Skrzydlinka
 Skrzydlinka Kokorycz Paprociolistna    Dziękuję
 Kokorycz Paprociolistna    Dziękuję   miłego oglądania.
  miłego oglądania. Beatko coraz więcej mamy kwitnień żonkile te wczesne już kwitną.

Grażynko znam Chwalęcice bo tam jest ogrodnictwo w którym robiłam w zeszłym roku zakupy.
 W Gorzowie mieszka moja córcia, a ja mieszkam w Strzelcach Krajeńskich jadąc od Gorzowa koleją w kierunku Krzyża Wlkp.
 W Gorzowie mieszka moja córcia, a ja mieszkam w Strzelcach Krajeńskich jadąc od Gorzowa koleją w kierunku Krzyża Wlkp.Gosiu Dziękuję

Mirko krokusiki skończyły już skończyły swoje pięć minut, a lepiężnika dostałam od forumowej Koleżanki, bo też nie wiedziałam co to za roślinka.
Lepiężnik lubi mokro i cień ma wielkie liście, ale teraz kwitnie, cieszę się że u mnie rośnie bo u mnie suchy teren ale często podlewałam i udało się.
Lidko Dziękuję
 Krokusy już się skończyły, ale zaczynają inne kolorowe żonkile, fiołki,tulipanki botaniczne i tak będzie kolorowo
Marusia.

- misia53
- Od: 3 paź 2011, o 00:32
Marusiu wiosna pękna pora w ogrodzie wszystko budzi się... mamy pierwsze kwiaty cieszymy się nimi.U mnie skrzydlinka w tym roku leniwa ,pączki juz są ,Ostatnie dni zimne rośliny zastopowały,może po niedzieli się ociepli ,troche deszczu tez było potrzebne.

Mój ogród - moje  marzenie
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;

Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Ja się dopisuje do zaniedbania bo też mam czasu mało, ale dzień dłuższy i to dlatego.  

Piękne masz widoczki i ślicznie lepiężnik wygląda ja mam białe kwiaty

Piękne masz widoczki i ślicznie lepiężnik wygląda ja mam białe kwiaty