Działka Zeni
- Agnieszka_73
- 200p

- Od: 16 paź 2008, o 21:17
- kocica
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 22 wrz 2007, o 16:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Przykro się czyta takie wiadomości, ja również nienawidzę złodziejstwa i zupełnie nie rozumiem jak można przywłaszczyć sobie coś ot tak sobie
.
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
- Zenia

- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
hektores...oczywiście że możesz. Oznacza to że ci się podoba a to mnie cieszy. Co do tych kradzieży..to niestety tak będzie zwłaszcza o tej porze. Dzisiejsze to jeszcze nic ..mało wartościowe ale wspominam kilkanaście lat temu. Zajechałam na działkę i naliczyłam 12 dziur po skradzionych niedawno co posadzonych iglakach..krzewach. Niestety w takich sytuacjach jesteśmy bezradni.

- kocica

- Od: 22 wrz 2007, o 16:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Mi się podobają takie formowane iglaki pod warunkiem, że jest zachowana w ogrodzie jakaś równowaga. Za dużo uformowanych na siłę drzewek powoduje takie jakieś rozbieganie wzroku i w sumie nie wiadomo co podziwiać. Nie zawsze też te formy stworzone przez człowieka są ładne. Twój ogród bardziej mi się podoba niż sąsiada
.
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
wow śliczne
To ja Ci coś opowiem
Jechałam ostatnio do domu inną drogą niż zwykle... jechałam wolno bo rozgladałam się po ogródkach... nagle patrzę w jednym są formowane thuje ... zahyciłąm się ... postaram się opowiedzieć jak wyglądała
na górze stożek.... cały czas rozszerzający się ku dołowi a na dole taki pas nie obcięty a niżej tylko kawałek pnia
jeju jak to cudnie wyglądało!!!! Jak panienka w zwienej sukience ... kiedyś tak z sobie zrobię
Tylko muszę zasadzić thuje hihihihi
To ja Ci coś opowiem
Jechałam ostatnio do domu inną drogą niż zwykle... jechałam wolno bo rozgladałam się po ogródkach... nagle patrzę w jednym są formowane thuje ... zahyciłąm się ... postaram się opowiedzieć jak wyglądała
na górze stożek.... cały czas rozszerzający się ku dołowi a na dole taki pas nie obcięty a niżej tylko kawałek pnia
jeju jak to cudnie wyglądało!!!! Jak panienka w zwienej sukience ... kiedyś tak z sobie zrobię
Tylko muszę zasadzić thuje hihihihi
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- Zenia

- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dużo w tym prawdy co napisałaś Ewuniu. Też o tym pomyślałam. Tą akurat pokazałam bo są tam uformowane w różne kształty..co nie oznacza że też bym wszystkie chciała formować...sąsiad formuje, widocznie tak mu się podoba. Właściwie to wszystkie działeczki są ładne jak są zadbane..tylko każda w innym stylu.