Maczki przecudne
 , nasionka zebrane, także w tym roku też będą

Ale mnie się także bardzo podoba Twoja fotka na otwarcie,
 Ale mnie się także bardzo podoba Twoja fotka na otwarcie, 

, u mnie też się rozkręciły, niestety nie były w pełnej krasie, otwarte, wiadomo weekend pogoda
 , u mnie też się rozkręciły, niestety nie były w pełnej krasie, otwarte, wiadomo weekend pogoda  .
 .

, czy możesz coś więcej o nim napisać jaki metraż zajmuje i jakie gatunki tam rosna. Będzie taki gotowiec, bo Twoje kompozycje rośline są super i może nie tylko ja skorzystam.
 , czy możesz coś więcej o nim napisać jaki metraż zajmuje i jakie gatunki tam rosna. Będzie taki gotowiec, bo Twoje kompozycje rośline są super i może nie tylko ja skorzystam. 

A ja czekam i czekam...
 A ja czekam i czekam...  

dziękuję i buziaczki dla ciebie
  dziękuję i buziaczki dla ciebie  

cieszę się, że podobają ci się moje krokusiki, na razie tylko one kwitną ale cieszą bardzo bo to pierwsze kolory w ogrodzie
  cieszę się, że podobają ci się moje krokusiki, na razie tylko one kwitną ale cieszą bardzo bo to pierwsze kolory w ogrodzie  

Podobno lubi trochę cienia i mokrą ziemię dlatego przesadziłam go w takie miejsce, mam nadzieję, że odżyje. Żeleźniaka bulwiastego mam od jesieni ale na razie go nie widzę, mam nadzieję, że jeszcze się pojawi bo piękna roślina i rzadko spotykana w ogrodach.
  Podobno lubi trochę cienia i mokrą ziemię dlatego przesadziłam go w takie miejsce, mam nadzieję, że odżyje. Żeleźniaka bulwiastego mam od jesieni ale na razie go nie widzę, mam nadzieję, że jeszcze się pojawi bo piękna roślina i rzadko spotykana w ogrodach.

niemożliwe
 niemożliwe
 U mnie też kwitnie- dosłownie kilka, a i tak przyciągają wzrok-takie słoneczka wśród szaro-burości
 U mnie też kwitnie- dosłownie kilka, a i tak przyciągają wzrok-takie słoneczka wśród szaro-burości  A wianek zrobię z myślą o Świętach. Pojedzie ze mną do teściów
 A wianek zrobię z myślą o Świętach. Pojedzie ze mną do teściów  Muszę tylko kilka świątecznych ozdóbek kupić. Brzóz za to mam pod dostatkiem na moich okolicznych polach i łąkach nieuprawianych od lat.
 Muszę tylko kilka świątecznych ozdóbek kupić. Brzóz za to mam pod dostatkiem na moich okolicznych polach i łąkach nieuprawianych od lat.

Ja  krokusy też wsadzam w rożnych miejscach, by o tej porze było kolorowo.
  Ja  krokusy też wsadzam w rożnych miejscach, by o tej porze było kolorowo.