Mateuszu Okej zostawię .

Haha , będzie dobrze może .
Aniu Dziękuję i cieszę się , że tak samo myślisz .

Ja miejsca też nie mam ogólnie , tylko te 17 sadzonek weszło na parapet . Wiesz, patyczki dostałem i musiałem je wsadzić .

Niektóre rośliny się ukorzeniają lepiej z pół zdrewniałych, a nawet zielonych części .
Beatko Działam .Dziękuję bardzo .

No ja nie wiedziałem czy je wsadzać do wody najpierw , ale wsadziłem do ziemi od razu i mam z głowy .Obficie je podlewam tylko .

Moja też pierwsza .Ciekawe co nam z tych patyczków wyrośnie .

Myśl myśl bo jest piękna .Moja jest młodziutka , ale tak za rok porobię i z niej sadzonki - można ją patyczkować .Także jak Ci się nie spieszy to możesz poczekać na moje rozmnażanie .
Kasiu Niestety nie można było inaczej .
Andrzeju Jak są zielone to jest okej .Wiesz co ? Myślę , że lepiej jest nie kopczykować niż za bardzo zakopczykować ... Było ciągle ciepło , a te mrozy co były to na pewno by różom bez kopczyków nie zaszkodziły .Wyszło jak wyszło , na pewno one się "udusiły" .
Zuziu Dzięki bardzo .

Tam nie było co zostawić na niej ... ona była rzadka i wiesz .Suche były te patyki całkowicie .Większość odbije bo są zielone .
Odnośnie tej Magnolii to czytałem , że pąki są zarówno kwiatowe jak i liściowe .Są bardzo podobne podobno .I nie wiem jakie ja mam te pąki ...

Będę podlewał , ciekawe czy się przyjmie .
Mati Nie dało rady mocniej .Haha .Wiem , że koszmarnie .One się udusiły bo miały za ciepło według mnie .Na razie nie będę szalał, ale w lato lub na jesieni zobaczymy .
Bogusiu Siemanko .Musiałem tak przyciąć je .

Smocza jest piękna .Jeśli chodzi o nią to dostałem ją gratis przy pewnym zamówieniu .Jest młodziutka , ale tak za rok porobię i z niej sadzonki - można ją patyczkować .Także jak Ci się nie spieszy to możesz poczekać na moje rozmnażanie .

Pozdrawiam również .
Kasiu Okej zamieszczę z czasem .

Kilka , ale ostatecznie będzie jedna ogromna .Jak będę miał czas to przedstawię plany .Wpadnę do Ciebie też niebawem .
MałgosiuTak wiem , mogłem poczekać , ale poszedłem na całość .
Aniu Haha , dzięki .Czy sie pięknie uformują to zobaczymy , one już mają ze 4 lata jak nie więcej i może być ciężko .Najlepiej jest od małego formować roślinki .
Soniu Oj tak .Tak też myślałem ... Dzięki bardzo .Zaniedbałem troszkę Twój temat z powodu braku czasu , nadrobię to wszystko niedługo - zawsze lubię w każdym temacie wszystko od deski do deski przeczytać .