Kwiat jest uśmiechem rośliny...Wiosna i lato z Annes 77
- Annes 77
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kwiat jest uśmiechem rośliny...Wiosna i lato z Annes 77
Ano bardzo przyjemne,jestem podekscytowana  

- beacia0088
- Od: 25 lis 2013, o 20:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu jestem z rewizytą   

Ślicznie u ciebie ,lilie i hortensje cudne
Gdzie znajdę twój poprzedni wątek lub wątki ?Chętnie bym zajrzała

Ślicznie u ciebie ,lilie i hortensje cudne

Gdzie znajdę twój poprzedni wątek lub wątki ?Chętnie bym zajrzała

- Annes 77
Betusia zapraszam 
Mój poprzedni wątek znajduje się tutaj...http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=79868

Mój poprzedni wątek znajduje się tutaj...http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=79868
- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Jestem i ja!   Nie mogłoby mnie tu braknąć. I z jakim rozmachem zaczęłaś ten wątek.
  Nie mogłoby mnie tu braknąć. I z jakim rozmachem zaczęłaś ten wątek. 
Eden i Doktorek to chyba dwie najbardziej wyczekiwane tej wiosny przez mnie róże. No jeszcze Artemis w którym zakochałam się tylko i wyłącznie przez Ciebie. Oj oj, niech te różyce już siedzą u mnie w ogródku.
 Oj oj, niech te różyce już siedzą u mnie w ogródku.   

Kochana przytachałaś identyczny zestaw bylin jak ja ostatnio. Ino nad floksem się ciężko zastanawiałam i nie wzięłam.
  Ino nad floksem się ciężko zastanawiałam i nie wzięłam.   Zeszłoroczna gipsówka pięknie mi się rozrosła, kupiłam więc jeszcze jedną. W sam raz przecie do róż. A ponoć bardzo łatwo ją w sezonie ukorzenić, też będę próbować.
 Zeszłoroczna gipsówka pięknie mi się rozrosła, kupiłam więc jeszcze jedną. W sam raz przecie do róż. A ponoć bardzo łatwo ją w sezonie ukorzenić, też będę próbować.  

Nie mogłoby mnie tu braknąć. I z jakim rozmachem zaczęłaś ten wątek.
  Nie mogłoby mnie tu braknąć. I z jakim rozmachem zaczęłaś ten wątek. Eden i Doktorek to chyba dwie najbardziej wyczekiwane tej wiosny przez mnie róże. No jeszcze Artemis w którym zakochałam się tylko i wyłącznie przez Ciebie.
 Kochana przytachałaś identyczny zestaw bylin jak ja ostatnio.
 Ino nad floksem się ciężko zastanawiałam i nie wzięłam.
  Ino nad floksem się ciężko zastanawiałam i nie wzięłam.   Zeszłoroczna gipsówka pięknie mi się rozrosła, kupiłam więc jeszcze jedną. W sam raz przecie do róż. A ponoć bardzo łatwo ją w sezonie ukorzenić, też będę próbować.
 Zeszłoroczna gipsówka pięknie mi się rozrosła, kupiłam więc jeszcze jedną. W sam raz przecie do róż. A ponoć bardzo łatwo ją w sezonie ukorzenić, też będę próbować.  
- Annes 77
Aniu witaj 
Artemis to perełka,ale jeszcze go pokażę,bo jest wart 

Jeszcze trochę i ja go będę podziwiała u Ciebie 

Gipsówka już dawno miała u mnie rosnąć,ale poprzednie korzonki zakupione w B zaginęły w akcji 

Dobrze,że ją rekomendujesz,aż cztery korzonki były w woreczku.Nareszcie moje róże będą podsadzone białym,zwiewnym obłoczkiem 

Czemu nad floksem dumałaś? Ja za to myślałam nad orlikami,ale w końcu nie wzięłam.Zeszłej wiosny sporo się wysiało i wszędzie rosły,tak im u mnie dobrze 

Artemis oczywiście na przodzie bryluje 

Artemis to perełka,ale jeszcze go pokażę,bo jest wart

Jeszcze trochę i ja go będę podziwiała u Ciebie

Gipsówka już dawno miała u mnie rosnąć,ale poprzednie korzonki zakupione w B zaginęły w akcji

Dobrze,że ją rekomendujesz,aż cztery korzonki były w woreczku.Nareszcie moje róże będą podsadzone białym,zwiewnym obłoczkiem

Czemu nad floksem dumałaś? Ja za to myślałam nad orlikami,ale w końcu nie wzięłam.Zeszłej wiosny sporo się wysiało i wszędzie rosły,tak im u mnie dobrze

Artemis oczywiście na przodzie bryluje

- nifredil
- Od: 26 mar 2012, o 23:21
Aniu, teraz to już musi przyjść wiosna skoro jest nowy wątek.  Zastanawiałam się w tym tygodniu czy już pora na opryski miedzianem, ale nikt nic nie pisał a sama zawsze zapomniałam zapytać czy to już czas. Dobrze, że o tym napisałaś   Póki co u mnie pogoda splatała nam figla i mamy bardziej deszczową i zimną jesień niż wiosnę, ale jak tyko się rozpogodzi to zabieram się za opryski
  Póki co u mnie pogoda splatała nam figla i mamy bardziej deszczową i zimną jesień niż wiosnę, ale jak tyko się rozpogodzi to zabieram się za opryski  

Póki co u mnie pogoda splatała nam figla i mamy bardziej deszczową i zimną jesień niż wiosnę, ale jak tyko się rozpogodzi to zabieram się za opryski
- ilona2715
- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Aniu, jestem i ja, chociaż ostatnio więcej oglądam niż piszę, to tym razem muszę zostawić ślad, żebyś mi nie umknęła i żebym mogła cieszyć oczy Twoim pięknym ogrodem, super otwarcie, różyczki przepiękne chyba jestem już od nich uzależniona  , a lilie to druga moja miłość, zresztą jakiej rośliny ja nie "kofam"
, a lilie to druga moja miłość, zresztą jakiej rośliny ja nie "kofam"  , fajne zakupy poczyniłaś, ja dosłownie przed chwilą wróciłam z Lidla trenując swoją silną wolę wzięłam tylko wióry rogowe, nawóz do róż i ziemię udając, że tych chciejstw nie widzę
, fajne zakupy poczyniłaś, ja dosłownie przed chwilą wróciłam z Lidla trenując swoją silną wolę wzięłam tylko wióry rogowe, nawóz do róż i ziemię udając, że tych chciejstw nie widzę   , bo nie wiem, gdzie bym je posadziła
 , bo nie wiem, gdzie bym je posadziła

, a lilie to druga moja miłość, zresztą jakiej rośliny ja nie "kofam"
, a lilie to druga moja miłość, zresztą jakiej rośliny ja nie "kofam"  , fajne zakupy poczyniłaś, ja dosłownie przed chwilą wróciłam z Lidla trenując swoją silną wolę wzięłam tylko wióry rogowe, nawóz do róż i ziemię udając, że tych chciejstw nie widzę
, fajne zakupy poczyniłaś, ja dosłownie przed chwilą wróciłam z Lidla trenując swoją silną wolę wzięłam tylko wióry rogowe, nawóz do róż i ziemię udając, że tych chciejstw nie widzę   , bo nie wiem, gdzie bym je posadziła
 , bo nie wiem, gdzie bym je posadziła- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Aniu czemu nad floksem dumałam? Hmmm... dobre pytanie!   Sama nie wiem czemu i sama też nie wiem czemu go nie wzięłam. O! Ćwiczyłam swą silną wolę.
  Sama nie wiem czemu i sama też nie wiem czemu go nie wzięłam. O! Ćwiczyłam swą silną wolę.   

Orliki zeszłej wiosny i mnie zachwycały. Postanowiłam, że tej wiosny znów coś dokupię. Naliczyłam jednak ostatnio 11 sztuk, więc mówię pas. Zobaczymy czy coś nowego się pojawi, tzn jakaś kombinacja kolorystyczna z wysianych nasion.

Sama nie wiem czemu i sama też nie wiem czemu go nie wzięłam. O! Ćwiczyłam swą silną wolę.
 Orliki zeszłej wiosny i mnie zachwycały. Postanowiłam, że tej wiosny znów coś dokupię. Naliczyłam jednak ostatnio 11 sztuk, więc mówię pas. Zobaczymy czy coś nowego się pojawi, tzn jakaś kombinacja kolorystyczna z wysianych nasion.

- Zabeczka101059
- Od: 12 lis 2008, o 14:14
Aniu piękne wejście Edenką moja ulubienica   lilie , clematisy wszystkie nasze kochane pupilki  pięknie prezentujesz u siebie
 lilie , clematisy wszystkie nasze kochane pupilki  pięknie prezentujesz u siebie  

Aniu czy już ciachałaś Novalisa , bo ma dylemat u mnie pięknię się rozkrzewił ma około 60 cm wysokości aż żal ciąć jak myślisz
  jak myślisz  

lilie , clematisy wszystkie nasze kochane pupilki  pięknie prezentujesz u siebie

Aniu czy już ciachałaś Novalisa , bo ma dylemat u mnie pięknię się rozkrzewił ma około 60 cm wysokości aż żal ciąć
 jak myślisz
  jak myślisz  

- camellia
- Od: 21 mar 2010, o 16:00
Jestem i ja  

Też się skusiłam na tego floksa tylko z innego źródła. Uwielbiam ich zapach.

Też się skusiłam na tego floksa tylko z innego źródła. Uwielbiam ich zapach.

- cyma2704
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu jesteś miła,  ale prawdziwy ogrodnik to Ty.  Wiedziałam kiedy zajrzeć.  Artemis cudny.
 ale prawdziwy ogrodnik to Ty.  Wiedziałam kiedy zajrzeć.  Artemis cudny. 

- dorotka350
- -Moderator Forum-. 
- Od: 26 maja 2014, o 20:18
Aniu zobaczyłam, że otworzyłaś nowy wątek, więc przybiegłam   Nie mogłoby mnie zabraknąć.
  Nie mogłoby mnie zabraknąć. 
Czy gipsówka nie zagłusza róż? Swoją chyba posadzę na razie w donicy....zobaczę jak się rozrośnie.

Nie mogłoby mnie zabraknąć.
  Nie mogłoby mnie zabraknąć. Czy gipsówka nie zagłusza róż? Swoją chyba posadzę na razie w donicy....zobaczę jak się rozrośnie.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu przepięknie rozpoczęłaś nową część . Zdjęcia cudne.... zapach lilii i róż aż poczułam  

- 
				April
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Jestem i ja, jawnie jak najbardziej. Tak czułam że długo na wątek kolejny czekać nie będziemy  I dobrze.
  I dobrze.
Wczoraj do Lidla jednak nie dotarłam, dziś spróbuję. Ty już posadzić nawet zdążyłaś 

W weekend muszę miedzian zastosować a tu zapowiadają że deszcz...zawsze nie w porę.
Miłego weekendu

I dobrze.
  I dobrze.Wczoraj do Lidla jednak nie dotarłam, dziś spróbuję. Ty już posadzić nawet zdążyłaś

W weekend muszę miedzian zastosować a tu zapowiadają że deszcz...zawsze nie w porę.
Miłego weekendu

- Wanda7
- -Moderator Forum-. 
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu, witaj kochana!
Strasznie trudno teraz do Ciebie trafić, musiałam kombinować tak na okrągło. Nie mogłabyś mieć stopki po staremu, tylko z samym aktualnym wątkiem?

Strasznie trudno teraz do Ciebie trafić, musiałam kombinować tak na okrągło. Nie mogłabyś mieć stopki po staremu, tylko z samym aktualnym wątkiem?