To mój Green tigerella

-- 5 mar 2015, o 18:39 --

I wszystko na ten temat, ja stosuję 1/1 i nie widzę powodu żeby cokolwiek zmieniać. 2/1 lub 1/2 wynika raczej z braku palików lub rozsady. Ja nie widzę innego uzasadnienia.Ebabka pisze:![]()
Przepraszam, że wtrącę swoje trzy grosze, ale moje, sadzone dwa pojedyncze przy jednym paliku ciut szybciej owocują i mają owoce nieco większe, niż jeden pomidor dwupędowy
A tego nie brałem pod uwagękaLo pisze:1/2 jest wtedy,jeśli pomidor puszczony na dwa pędy,jest tak obłożony owocami,że jeden palik może nie wytrzymać i wtedy dodaję drugi .Nie ma to nic wspólnego z brakiem rozsady.
No ale jak długi? Wiesz każdy ma inną definicje długościAlyaa pisze: zenmach u mnie miały dość długie, dorosły mężczyzna musiał się z nimi namęczyć by je powyrywać. Ale pogoda była taka, że dość mocno rozrósł się im system korzeniowy.
Coś nie doczytałem.Alyaa pisze:Ja miałam Cream Sausage, nie Green Sausage - ten mój był niewysoki (z wiadrem nie miał nawet 1.5 m), ale był oblepiony kremowo-żółtymi owocami.
zenmach u mnie miały dość długie, dorosły mężczyzna musiał się z nimi namęczyć by je powyrywać. Ale pogoda była taka, że dość mocno rozrósł się im system korzeniowy.