Piękne wiosenne kwiaty. Ja czekam na dalie , ale zamawiałam u pana Stanisława. Może wkrótce też dostanę. Piszesz o sklepie sadzawka - muszę do niego zajrzeć, skoro tak go polecacie
Ogródek to moje drugie życie 8 -sezon 2015,szaleństwo trwa
Re: Ogródek to moje drugie życie 8 -sezon 2015,szaleństwo trwa
Witaj
Piękne wiosenne kwiaty. Ja czekam na dalie , ale zamawiałam u pana Stanisława. Może wkrótce też dostanę. Piszesz o sklepie sadzawka - muszę do niego zajrzeć, skoro tak go polecacie
- wielkakulka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zakupy ogrodowe trwają, ja już stoiska i sklepy omijam, bo nie moge się oprzeć i ciągle coś kupuje 
- marpa

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Do mnie zamówienia jeszcze nie spływają, zresztą na ten rok nie zamawiałam zbyt wiele, ale zasiewy trwają na parapecie, miejsca zaczyna brakować, a pomidory i papryka jeszcze nie wysiane 
- MamciaTerenia
- 1000p

- Od: 1 lis 2012, o 14:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorotko i ja weszłam to tego sklepu, nie wiem jak to się skończy...na razie przeglądam
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- dorcia7

- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Maryniu ja wiem ,że Ty rozsądna kobieta jesteś ,podziwiam ,u mnie rozsądku duża dawka ale w innych sprawach niż roślinki
Iwonko ja jeśli będę siać to tylko do gruntu,nie znoszę zastawionych parapetów ,nawet kwiaty doniczkowe w pracy rosną a w domu tylko storczyki
Tereniu oglądanie nic nie kosztuje
Jutro powitam róże od Ewci i może jeszcze coś,,
a dzisiaj taka paczuszka-sorry za kiepską jakość zdjęć

Iwonko ja jeśli będę siać to tylko do gruntu,nie znoszę zastawionych parapetów ,nawet kwiaty doniczkowe w pracy rosną a w domu tylko storczyki
Tereniu oglądanie nic nie kosztuje
Jutro powitam róże od Ewci i może jeszcze coś,,

-
Marzena77
- 500p

- Od: 6 lip 2014, o 19:42
- Kontakt:
Piękne zakupy ostróżka czerwona i oxalis .Cany miałam kilka miały być każda inna a niestety trafiły się wszystkie czerwone ,potem dostałam żółtą ale je wywaliłam bo jaka chorobę miały.
- dorcia7

Jestem ciekawa czy te cany bedą zgodne odmianowo,też miałam kiedyś czerwone,zostałam uszczęśliwiona na siłę,zawsze je za późno posadziłam i kwiatów nigdy się nie doczekałam,aż któregoś roku nie przetrwały w piwnicy i spokój sobie dałam,ale teraz z ciekawości kupiłam te pstrokate,zobaczymy
- beacia0088

- Od: 25 lis 2013, o 20:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorotko super zakupy ,oj będzie co sadzić i co podziwiać
To zajęcie na najbliższe dni masz już zapewnione
To zajęcie na najbliższe dni masz już zapewnione
-
Marzena77
- 500p

- Od: 6 lip 2014, o 19:42
- Kontakt:
Mi pięknie się rozrastały także siatkami rozdawałam ale tylko żółte mi się podobały bo miały duże płatki, czerwone były drobne, Alaska,Lucyfer i jeszcze jakieś okazały się czerwonymi w wątku pierwszym chyba są zdjęcia żółtej i czerwonej i na jesień wszystko wyrzuciłam i już do nich nie wrócę
- slila1

- Od: 18 maja 2009, o 19:05
No to zaszalałaś. Płomyk tez mi się bardzo podoba, ostróżka cudo, kann nie sadzę, bo nie mam gdzie zimą przechowywać, a pełnik mam chiński 'Goldkonigin' i on chyba ma podobne kwiaty do Twojego. Ciekawa jestem szczawika różnobarwnego. Ponieważ mam bzika na punkcie szczawików, kupiłam go chyba dwa lata temu, ale niestety wcale nie wyszedł.
- Biedronka641

- Od: 5 cze 2012, o 17:17
Ja od juniora nigdy nic już nie kupuje . Nic mi się nie zgadzało i to przez długi czas.
Nie wyrzucaj woreczków, bo sama jestem ciekawa czy Ci się zgodzi.Może coś się polepszyło.
Szczawika tego zamawiałam nie raz,ale zawsze dla mnie jakoś brakowało.
Nie wyrzucaj woreczków, bo sama jestem ciekawa czy Ci się zgodzi.Może coś się polepszyło.
Szczawika tego zamawiałam nie raz,ale zawsze dla mnie jakoś brakowało.
Bardzo fajne odmiany zamówiłaś, ciekawa jestem kwitnięcia szczawika.
Ja Canny sadzę co roku a one co roku mi nie kwitną - tylko liście rosną. Nie mam coś do nich szczęścia.
Ja Canny sadzę co roku a one co roku mi nie kwitną - tylko liście rosną. Nie mam coś do nich szczęścia.
- dorcia7

Beatko pewnie najwcześniej w sobotę
Lidziu ja mam lekkiego hopla na tle floksów,ciekawa jestem jak ten nowy zakwitnie
szczawika już mam ,dokupiłam 2 bulwki
Alu zakupy u sprzedawcy z all...nie pierwszy raz,nigdy nie miałam problemów ,doczytałam na jednym opakowaniu Junior więc zrozumiałam o czym piszesz ,no cóż czas pokaże
Magda z canami miałam ze 3 lata przerwy w sadzeniu ,ale moja sąsiadka sadzi co roku i ma ogromne a kwitną,że aż miło popatrzeć ,daję w tym roku ostatnia szansę ,jak pisałam wyżej szczawika miałam w zeszłym roku,wyszły listki ale nie zakwitł
Lidziu ja mam lekkiego hopla na tle floksów,ciekawa jestem jak ten nowy zakwitnie
Alu zakupy u sprzedawcy z all...nie pierwszy raz,nigdy nie miałam problemów ,doczytałam na jednym opakowaniu Junior więc zrozumiałam o czym piszesz ,no cóż czas pokaże
Magda z canami miałam ze 3 lata przerwy w sadzeniu ,ale moja sąsiadka sadzi co roku i ma ogromne a kwitną,że aż miło popatrzeć ,daję w tym roku ostatnia szansę ,jak pisałam wyżej szczawika miałam w zeszłym roku,wyszły listki ale nie zakwitł
- mamafrania

- Od: 13 paź 2011, o 13:50
Moje 2 nachyłki zimy nie przetrwały ....
U mnie dziś padał śnieg
, ale w zasadzie to chyba nic dziwnego.W końcu to dopiero początek marca...
U mnie dziś padał śnieg