Widzę że ciemiernikom ogoliłaś liście, też mam ochotę żeby kwiaty były bardziej widoczne ale trochę się obawiam jak one sobie poradzą bez liści....
Moje Arboretum cz.2
- Comcia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje Arboretum cz.2
Nieźle poszalałaś w markecie.
Widzę że ciemiernikom ogoliłaś liście, też mam ochotę żeby kwiaty były bardziej widoczne ale trochę się obawiam jak one sobie poradzą bez liści....
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No to sobie poszalałaś, ja na razie sama nie mogę jeździć samochodem, to i do takich marketów nie zaglądam, bo M mnie tam nie zawiezie, ale jeszcze trochę, odbije sobie 
- Beaby

- Od: 16 lut 2014, o 13:16
Ładnie się to prezentuje / sklep. I nie powiem - zachęca, zachęca...
za kolejne różane zakupy
To dopiero początek sezonu a wiele z nas po duużych zakupach lub zamówieniach
To dopiero początek sezonu a wiele z nas po duużych zakupach lub zamówieniach
- ewka36jj

- Od: 10 cze 2012, o 18:31
Karolinko - widzę między nami pewne podobieństwo : wpierw kupujemy rózyczki, a potem myślimy, gdzie je wcisnąć
. W jakiej cenie kupowałaś rózyczki a A.? Mnie niestety w ubiegłym roku nie wszystko się zgadzało, czego efektem są 4 Queen Elizabeth zamiast dwóch, które miałam wcześniej. Na pudełku podpis brzmiał: Elshorm
.
Przeglądałam dziś Twój poprzedn wątek i zatrzymałam się przy zdjęciach jasminu, jaka szkoda, że nie można za pomocą komputera przesłać zapachu.
Przeglądałam dziś Twój poprzedn wątek i zatrzymałam się przy zdjęciach jasminu, jaka szkoda, że nie można za pomocą komputera przesłać zapachu.
- stasia_ogrod

- Od: 13 mar 2011, o 16:48
Ja do A jadę w piątek, może inne miejsca też zaliczę, tylko ciężko będzie z wyborem bo jak wiesz miejsca u mnie brak.
Ty masz już ziemniaczki posadzone, krokusiki cudownie kwitnące a u mnie znowu zima się rozpętała i wszystko śniegiem zasypane.
Ty masz już ziemniaczki posadzone, krokusiki cudownie kwitnące a u mnie znowu zima się rozpętała i wszystko śniegiem zasypane.
- dorotka350
- -Moderator Forum-.

- Od: 26 maja 2014, o 20:18
Widzę, że też się skusiłaś na róże z A
Będziemy oglądać co nam z nich wyrośnie.
Ja kupiłam 7 szt., jedną wielkokwiatową i sześć angielek
Wszystkie posadzę w donicach i jak zakwitną to poszukam im miejsca...Jak ja lubię takie niespodzianki. Z niecierpliwością czekam na kwiaty 
Ja kupiłam 7 szt., jedną wielkokwiatową i sześć angielek
- garden11
- 1000p

- Od: 3 gru 2014, o 10:16
Wszystkie widzę tak mamy że się nie da przejść obojetnie obok takich okazji, ja dziś na poprawę humoru cyklameny kupiłam do ogrodu i już mi się lepiej zrobiło haha 
- Kasiula17

- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Karolinko teraz już do sklepu spożywcze strach wejść, co nie?

- ewka36jj

- Od: 10 cze 2012, o 18:31
Widać ta nasza choroba to jakaś zaraźliwa. Ale żeby przez internet się zarazić? No cóż, takie rzeczy to się nawet filozofom nie śniły.
witaj
jak zwykle pokazałaś cudności ze swego ogródka. Bardzo mi sie podobają hibiskusy
jak zwykle pokazałaś cudności ze swego ogródka. Bardzo mi sie podobają hibiskusy
- Tacca

- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Kontakt:
Karolinko, jest jeszcze chłodno i wilgotno, wszystkie róże powinny się przyjąć. Gorzej jak się kupuje w upały. Szybko obsychają i trzeba je przed szadzeniem troszkę pomoczyć, chyba że się kupuje w dniu dostawy. Teraz już we wszystkich marketach zaczął się sezon ogrodowy. Tylko trzymać się za kieszeń. 
- garden11
- 1000p

- Od: 3 gru 2014, o 10:16
Dokładnie trzymać się za kieszeń, tylko u mnie już mało zostało w kieszeni tyle nakupiłam 
- karolacha

- Od: 1 cze 2014, o 15:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Comcia ja zawsze obcinam liście ciemierników, kiedy są brzydkie , nic im nie jest 
-- 4 mar 2015, o 18:11 --
Iwona mnie mój m zawiezie do ogrodniczego, po mału też łapie bakcyla--ale nie jestem pewna czy to dobrze
oboje pójdziemy z torbami 
-- 4 mar 2015, o 18:11 --
Iwona mnie mój m zawiezie do ogrodniczego, po mału też łapie bakcyla--ale nie jestem pewna czy to dobrze
- karolacha

Ewa 36 róże w Auchan kupowałam od 4 do 8 zł, w ub. r podobnie--mnie się raczej zgadzało, ale za to jedna zginęła. Ale ja za mało troskliwie z nimi postępuje. Nie moczyłam w wodzie przed posadzeniem , a to pewnie ważne dla tych suchych korzeni, sadze też byle jak .Ale co tam , jak chce to niech rośnie 
-- 4 mar 2015, o 18:17 --
Stasiu w Auchan są nie tylko róże, są wszelkie krzewy za ok 5 zł . Jaśmin też--ktoś pragnie zapachu jaśminowego
Ziemniaki mam posadzone ale tylko na początek kilka krzaków, ale i dymka już cała posadzona --ona się zimna nie boi 
-- 4 mar 2015, o 18:19 --
Dorotko och będziemy czekały co nam zakwitnie
-- 4 mar 2015, o 18:17 --
Stasiu w Auchan są nie tylko róże, są wszelkie krzewy za ok 5 zł . Jaśmin też--ktoś pragnie zapachu jaśminowego
-- 4 mar 2015, o 18:19 --
Dorotko och będziemy czekały co nam zakwitnie
- karolacha

Kasiu, Ewo teraz nawet z Biedronki nie wyjdzie się bez kwiatka, a choćby żonkile do wody 
-- 4 mar 2015, o 18:23 --
Tacca trzeba porobić dziury w kieszeniach
-- 4 mar 2015, o 18:25 --
Michasiu w ub. r. dokupiłam te kolorowe i pełne hibcie
nie mogę przestać szaleć 
-- 4 mar 2015, o 18:23 --
Tacca trzeba porobić dziury w kieszeniach
-- 4 mar 2015, o 18:25 --
Michasiu w ub. r. dokupiłam te kolorowe i pełne hibcie