Przed chwilą mąż pokazał mi prognozę pogody na cały miesiąc i w okolicach 17 marca ma być 20 stopni. Wiosny to ja bardzo chcę ale takich temperatur już nie bardzo
Zielono i kolorowo - będzie cz 4.
- anym
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zielono i kolorowo - będzie cz 4.
Alu widzę piękny len i dzwonki, moje ulubione kolory w ogrodzie
Przed chwilą mąż pokazał mi prognozę pogody na cały miesiąc i w okolicach 17 marca ma być 20 stopni. Wiosny to ja bardzo chcę ale takich temperatur już nie bardzo
- alicjad31

- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Aniu to ja właśnie coś na temat upałów w marcu przeczytałam ,ale nie bardzo dokładnie .No cóż pamiętam ,że na pierwszy dzień wiosny za mojego dzieciństwa takie temperatury były normalne ,ale to nie były upały .Było bardzo przyjemnie 
Pozdrawiam Alicja
- anym

- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Alu ja pamiętam taką Wielkanoc gdzie było 30 stopni, do kościoła szłam na krótkim rękawku 
-
plocczanka
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 31 lip 2014, o 21:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja też pamiętam tę upalną Wielkanoc, ale pamiętam też, że to było w ostatnią niedzielę kwietnia. 
- alicjad31

Ach ,
piękne to były czasy ,już nic z tamtych lat nie zostało tylko wspomnienia 
Pozdrawiam Alicja
- mati1999
- 1000p

- Od: 3 maja 2013, o 13:17
No i czemu mnie tu nie ma ?!
kolejny opuszczony watek przeze mnie
ale jestem
Ja pamiętam wiosne 2009 u mnie prawie codziennie było +29 nie wiadomo skąd wszystko ostro ruszylo ale z tego zrobila sie poważna susza a znowu w lecie gwałtowne burze i grad
Ja pamiętam wiosne 2009 u mnie prawie codziennie było +29 nie wiadomo skąd wszystko ostro ruszylo ale z tego zrobila sie poważna susza a znowu w lecie gwałtowne burze i grad
-
plocczanka
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 31 lip 2014, o 21:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ALICJO - GŁOWA DO GÓRY !
Każdy wiek ma swoje blaski i cienie. Moja mama (jeszcze żyje) mawia,że "starość nie radość, ale młodość też nie pociecha". A ja teraz właśnie jestem zadowolona z życia - nie muszę wstawać na dźwięk budzika, gnać do pracy, dzieci samodzielne, mąż w dobrym zdrowiu, ja - poza jakimś katarem i kaszlem - nie wiem, co to znaczy chorować. Czego jeszcze mogę chcieć? No może tego, by M tak trzymał.
Każdy wiek ma swoje blaski i cienie. Moja mama (jeszcze żyje) mawia,że "starość nie radość, ale młodość też nie pociecha". A ja teraz właśnie jestem zadowolona z życia - nie muszę wstawać na dźwięk budzika, gnać do pracy, dzieci samodzielne, mąż w dobrym zdrowiu, ja - poza jakimś katarem i kaszlem - nie wiem, co to znaczy chorować. Czego jeszcze mogę chcieć? No może tego, by M tak trzymał.
- maniusika

- Od: 18 mar 2009, o 20:50
I mnie tu dawno nie było .. Ja pamiętam wiosnę w marcu gdzie chodziliśmy w sukienkach z krótkim rękawem a maj tak zimny że znowu musieliśmy wyciągać kurtki ..
U mnie na razie zimno i mokro ale już w ogrodzie widać trochę kwitnących kwiatów .. Wiosna nadchodzi szybkimi krokami ..
U mnie na razie zimno i mokro ale już w ogrodzie widać trochę kwitnących kwiatów .. Wiosna nadchodzi szybkimi krokami ..
-
e-babcia

- Od: 31 paź 2011, o 16:34
20 lat temu córka moja w lutym brała ślub , było tak ciepło ,że ludzie chodzili po ulicach na krótki rękaw.
Ale co tam , zaraz będzie coraz cieplej i porządnie weżmiemy się do pracy w ogródkach.
Alu zdrówka życzę i pozdrawiam
Ale co tam , zaraz będzie coraz cieplej i porządnie weżmiemy się do pracy w ogródkach.
Alu zdrówka życzę i pozdrawiam
- krystyna2201
- 500p

- Od: 9 lut 2010, o 17:26
Witaj Alu,u nas śnieg razem z deszczem wczoraj padał,dziś słonecznie ale za to zimno i okropne wieje.
Wojtuś nauczony że codziennie jest na spacerku a w tym tygodniu nie ma jak z nim wyjść
Co do urlopu na żądanie to się na razie nie da.
Zdrówka wam wszystkim życzę
Wojtuś nauczony że codziennie jest na spacerku a w tym tygodniu nie ma jak z nim wyjść
Co do urlopu na żądanie to się na razie nie da.
Zdrówka wam wszystkim życzę
- alicjad31

Matii fajnie ,że jesteś
miejmy nadzieję ,że z pogodą będzie ok
Lucynko masz rację ,każdy wiek ma swój urok
Cieszę się ,że zdrowie Wam dopisuje i niech tak zawsze będzie
Ja jeszcze muszę wstawać wcześnie i do tej roboty gnać ,ale mam nadzieję ,że już niedługo chociaż moja mama jest po siedemdziesiątce i się nie oszczędza jak mam jej geny to pewnie ja też tak będę miała .
Janeczko moja mama mówiła ,że za jej młodości i dzieciństwa to dopiero były lata ,gorące i upalne ,ale wtedy słońce nie było szkodliwe .
Jadziu ja tęsknie za normalnością pogodową ,ale mam nadzieję ,że takiej kiedyś doczekam
Pozdrawiam i życzę zdrowia również
Witaj Krysiu no w taką pogodę na spacerek się nie da, byłam po zakupy rowerem i z powrotem musiałam zejść z roweru taki wiatr .
Musimy obie odpocząć
choć mnie męczą bardziej te wyjazdy do lekarzy .
Czy mój szwagier będzie u Ciebie bo coś mężowi wspominał ,ale mąż nic mu nie mówił ,że piszemy ze sobą .
Chyba ,że szwagrowi nie o Was chodziło
Krysiu ja Wam również życzę zdrówka .
Lucynko masz rację ,każdy wiek ma swój urok
Ja jeszcze muszę wstawać wcześnie i do tej roboty gnać ,ale mam nadzieję ,że już niedługo chociaż moja mama jest po siedemdziesiątce i się nie oszczędza jak mam jej geny to pewnie ja też tak będę miała .
Janeczko moja mama mówiła ,że za jej młodości i dzieciństwa to dopiero były lata ,gorące i upalne ,ale wtedy słońce nie było szkodliwe .
Jadziu ja tęsknie za normalnością pogodową ,ale mam nadzieję ,że takiej kiedyś doczekam
Witaj Krysiu no w taką pogodę na spacerek się nie da, byłam po zakupy rowerem i z powrotem musiałam zejść z roweru taki wiatr .
Musimy obie odpocząć
Czy mój szwagier będzie u Ciebie bo coś mężowi wspominał ,ale mąż nic mu nie mówił ,że piszemy ze sobą .
Chyba ,że szwagrowi nie o Was chodziło
Krysiu ja Wam również życzę zdrówka .
Pozdrawiam Alicja
- krystyna2201
- 500p

- Od: 9 lut 2010, o 17:26
Alu nic mi nie wiadomo,moze chodziło o męża siostrę bo ona z Wyszanowa. 
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Alu mówisz, że wieje, u nas dziś prawie wszystkie pory roku, no zimy zbrakło, ale dzień się jeszcze nie skończył, a dmucha też nie źle 
- alicjad31

Krysiu możliwe ....
Iwonko
u mnie od wczoraj różnie i grad i deszcz i śnieg jednym słowem nieprzyjemnie i w piecu trzeba więcej palić bo najmłodszy z temperaturą ze szkoły przyjechał
Iwonko
Pozdrawiam Alicja
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No tak taka pogoda i z tych paskudnych chorób ciężko wyjść, jak ciepło się zrobi będzie lepiej, zdrówka Alu dla Was