Pięknie się zapowiada nowy sezon.
Buziaki dla dziewczynek i dobrego zdrowia już dla Was wszystkich Madziu.

można,możnaNiunia1981 pisze:Całkiem nieźlejuż z można uszczykiwać i robić następne
szkoda,że pelaśki nie przeżyły mi akurat ta nie przeżyła,tzn coś tam sterczy jakiś "kikut"ale chyba nie uda się uzyskać z niej sadzonek.Kirunia pisze:U mnie z pelargonii to tylko sadzonki Appleblossom zimę przeżyły
właśnie te okno mam przeznaczone na młode sadzoneczki,"staruszki" mają gorsze warunki,ale dają radę,na przyszłość coś innego planuję na zimowanie ale to odległe plany.Kirunia pisze:Ty masz fajne, duże i słoneczne okno, a u mnie straszna ciemnica
oczywiścieKirunia pisze:Jak będziesz ciąć sadzonki pelargonii Elegans to ja bardzo chętnie przyjmę szczepkę z powrotem
i ja mam taką nadzieję,i muszę odpuścić z ciągłym sprzątaniem to będę miała więcej czasu na przyjemnościKirunia pisze:Mam nadzieję, że córeczki pozwolą Ci na częstsze wizyty na wątku
wyściśkaneKirunia pisze:Uściskaj je mocno od ciotki z komputera
wiosnę już czuć,starsza córcia w pełni poczuła wiosnę i zażyczyła sobie rowerek,miała sporą części pieniążków uzbieranych więc rowerek już jest,i wiosna musi być,a i "sezon w piskownicy już otworzyła"Alenka pisze:Już niedługo..już niedługo Wiosna z każdym dniem bliżej
Zapowiada się u Ciebie piękny sezon
U Ciebie widziałam,że też będzie pięknie i ciekawie.Alenka pisze:Zapowiada się u Ciebie piękny sezon
dziękujęKaRo pisze:Buziaki dla dziewczynek i dobrego zdrowia już dla Was wszystkich Madziu.
pomału się rozkręcasmolka pisze:Super pelargoniowe przedszkole! Sezon uważam w Ciebie za otwarty
przejrzyj wątek Niuni a będziesz pewny że musisz je mieć i to w tym sezoniePrzemekt23 pisze:Te pelasie zwisające o kolorowych listkach świetne. Muszę kiedyś nabyć. Zdrówka dla ciebie i rodzinki
Jesteś nie możliwą kusicielkąNiunia1981 pisze: storczyki i hoje
I przy okazji dowiedziałam się co to za gatuneksmolka pisze:Piękne pachypodium