Jeden biały już kwitnie , reszta szykuje się - mają pąki

Myślę ,że chyba zawcześnie chcą kwitnąć - powinny gdzieś koło grudnia

Zależy   od   pogody   ,   wolnego   czasu   i   chęci
    Zależy   od   pogody   ,   wolnego   czasu   i   chęci    Jestem   pewna    ,  że   na pewno   spalę    i   działeczka   na   przyjęcie   wiosny    będzie   czysta   -   poza   kilkoma    które    przyfruną    z   innych   działek
  Jestem   pewna    ,  że   na pewno   spalę    i   działeczka   na   przyjęcie   wiosny    będzie   czysta   -   poza   kilkoma    które    przyfruną    z   innych   działek   

,powód jest baaardzo prozaiczny- liście liście i jeszcze raz liście. Do tej pory myślałam że to tylko ja mam ich o dużo za dużo, teraz zobaczyłam ten sam problem u Ciebie. Ciągle i nadal pełno ich wszędzie, pod drzewami chyba połowa a druga połowa majta się jeszcze na drzewie. Ja myślę że jak dobrze pójdzie to w grudniu jeszcze będę buka obgrabiać
 ,powód jest baaardzo prozaiczny- liście liście i jeszcze raz liście. Do tej pory myślałam że to tylko ja mam ich o dużo za dużo, teraz zobaczyłam ten sam problem u Ciebie. Ciągle i nadal pełno ich wszędzie, pod drzewami chyba połowa a druga połowa majta się jeszcze na drzewie. Ja myślę że jak dobrze pójdzie to w grudniu jeszcze będę buka obgrabiać  , czego na pewno Tobie nie życzę. Słoneczka słoneczka i jeszcze ....
 , czego na pewno Tobie nie życzę. Słoneczka słoneczka i jeszcze ....
 Zawsze    wypadnie   mi  coś    innego    ,   nie   zaplanowanego   .  Jutro   i  w   sobotę   też   nie  mogę
   Zawsze    wypadnie   mi  coś    innego    ,   nie   zaplanowanego   .  Jutro   i  w   sobotę   też   nie  mogę     
  ,   a   taka   piękna   pogoda   u   nas
    ,   a   taka   piękna   pogoda   u   nas    
  -  zgroza   .  CAŁA    ZIMA   PRZEDE   MNĄ
 -  zgroza   .  CAŁA    ZIMA   PRZEDE   MNĄ    

SPALĘ
 SPALĘ