Ogród Przemka
- Rozana
- 1000p

- Od: 20 wrz 2014, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród Przemka
Przemku- on jest czynnym alkoholikiem. Kiedyś bym to ukrywała, a teraz to już chyba w mojej rodzinie każdy już wie. Szkoda, że czasem nie jest prościej niż jest. 
- Anuleczka
- 500p

- Od: 25 sty 2015, o 20:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
W tej chwili mam posadzony rządek orlików i pościnałem łodyszki chryzantem wysokich. Co dzień po trochu i robota idzie. Od rana piękna pogoda a miało niby tak padać. 
Przemku tak napisałeś i ja to oczywiście wychwyciłam. Zakupiłam sobie kilka sadzonek orlików czy ja też mogę je już do gruntu posadzić?
Przemku tak napisałeś i ja to oczywiście wychwyciłam. Zakupiłam sobie kilka sadzonek orlików czy ja też mogę je już do gruntu posadzić?
- Przemekt23
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 gru 2013, o 19:36
Martuś a nie możesz go kopnąć w tyłek po co sobie życie marnować. Chce pić niech pije jego sprawa. Nie zasługujesz przecież na takie traktowanie. Czasem lepiej być samemu z dzieckiem niż przeżywać gehennę .
Dobrze że o tym głośno mówisz
Aniu śmiało możesz wsadzić sadzonki do gruntu. Jest plusowa temperatura szybko się zahartują i zaaklimatyzują . Masz takiego pięknego orlika i jeszcze zakupiłaś inne
? Ciekawe jakie? 
Aniu śmiało możesz wsadzić sadzonki do gruntu. Jest plusowa temperatura szybko się zahartują i zaaklimatyzują . Masz takiego pięknego orlika i jeszcze zakupiłaś inne
- Rozana
- 1000p

- Od: 20 wrz 2014, o 09:30
Przemku, trudne takie decyzje, ale masz rację
.
- Anuleczka
- 500p

Przemku zakupiłam kolejne, których nie miałam a nazywają się Nora Barlow, Ruby Port, Barlow Blue, Barlow Pink, Barlow Black. Kocham je są takie śliczne. W taki razie jutro pójdą do ogrodu. A może masz jakieś doświadczenie z makami bylinowymi?
- garden11
- 1000p

- Od: 3 gru 2014, o 10:16
Ktoś mi tu się zakupami nie pochwalił
Kupuj kupuj Aniu wpadnę z wizytą i też takie będę miała
Przemku masz zapał do pracy aż miło! Co Ty na wiosnę będziesz robił jak już w lutym zacząłeś?
Przemku masz zapał do pracy aż miło! Co Ty na wiosnę będziesz robił jak już w lutym zacząłeś?
- Przemekt23

Ewuś zanim ja to wszystko ogarnę to trochę czasu minie. Jeszcze piwnica mnie czeka. Obładowana wszystkim. 
- Anuleczka
- 500p

Ewuniu wiesz przecież że ja to wszystko i tak z myślą o Tobie kupuje.
Przemku to ile Ty masz paczek w tej piwnicy, może byś do mnie jedną chociaż podesłał bo jak na razie to do mnie jeszcze nic nie przyszło.
Przemku to ile Ty masz paczek w tej piwnicy, może byś do mnie jedną chociaż podesłał bo jak na razie to do mnie jeszcze nic nie przyszło.
- karolacha

- Od: 1 cze 2014, o 15:56
Daleka droga, ale nadzwyczaj przyjemna , bo jest na co patrzeć

- Przemekt23

Aniu paczki są w drodze a w piwnicy moje karpy dali cann i mieczyków donice fuksji pelargonii. Nie wspomnę o kolejnym pomieszczeniu tym razem jasnym i chłodnym gdzie zimuję oleandry agavy część kaktusów i młode sadzonki innych roślin. Gubię się już.
KarolinkoDziękuję za miłe słowa
KarolinkoDziękuję za miłe słowa
- Anuleczka
- 500p

Ależ będzie pięknie u Ciebie, może się jednak z Ewusią do Ciebie w odwiedziny wybierzemy. Z łopata oczywiście

- Przemekt23

Dlaczego nie. Jak w tej piosence shazzy bierz co chcesz nawet deszcz
.
Jutro jak wrócę z banku i porobię przelewy to zaśpiewam dwanaście groszy tylko nie płacz proszę

Jutro jak wrócę z banku i porobię przelewy to zaśpiewam dwanaście groszy tylko nie płacz proszę
-
mariolad
- 200p

- Od: 10 mar 2013, o 15:51
Przemku
To właśnie ta dalia którą spałaszowały ślimaki.
Dostałam link od Karo jak przerobić zdjęcia i właśnie się uczę jak to zrobić
Z mojego remontu na razie nici,więc jeszcze mogę korzystać z komputera
Mariola