Ja też ostrogowca siałam i fantastycznie rósł i kwitł w tym samym roku. Mam nadzieję, że dobrze przezimuje
 Ja też ostrogowca siałam i fantastycznie rósł i kwitł w tym samym roku. Mam nadzieję, że dobrze przezimuje  Od wczoraj mam na parapecie 20 kuwetek z wysianymi roślinkami, prawie drugie tyle czeka na bezpośredni grunt-a miałam nic nie siać
 Od wczoraj mam na parapecie 20 kuwetek z wysianymi roślinkami, prawie drugie tyle czeka na bezpośredni grunt-a miałam nic nie siać   
 Jaskier przepiękny
 Bardzo mi się podobają te kwiaty, tylko coś słabo u mnie rosły. Muszę spróbować posadzić je w tym roku tylko w innym miejscu. Może będzie lepiej-są śliczne
  Bardzo mi się podobają te kwiaty, tylko coś słabo u mnie rosły. Muszę spróbować posadzić je w tym roku tylko w innym miejscu. Może będzie lepiej-są śliczne 

takie maluszki a jak cieszą
  takie maluszki a jak cieszą  
  jaskry mogę dołożyć u mnie rosną jak dzikie
 jaskry mogę dołożyć u mnie rosną jak dzikie  ślicznie wyglądasz w nowym awatarku
  ślicznie wyglądasz w nowym awatarku  zapraszam wpadnij jeszcze
  zapraszam wpadnij jeszcze  

.Ten ostrogowiec tak sztywno się trzyma ja kupiłam nasionka też ostrogowca ,ale płoży się po ziemi i nie pachnie
 .Ten ostrogowiec tak sztywno się trzyma ja kupiłam nasionka też ostrogowca ,ale płoży się po ziemi i nie pachnie