, narobiłam też takich swoim podopiecznym zanim na zwolnienie poszłam, pamiątkę zostawiłam im po mnie
 , narobiłam też takich swoim podopiecznym zanim na zwolnienie poszłam, pamiątkę zostawiłam im po mnie  

i mnie skusiłaś kochana, masz mój adres?
 i mnie skusiłaś kochana, masz mój adres? 

tak to ten kod
  tak to ten kod 

poczekaj tylko żeby liście zżółkły bo wtedy są bardziej elastyczne, po uformowaniu róż spryskaj lakierem do włosów.
  poczekaj tylko żeby liście zżółkły bo wtedy są bardziej elastyczne, po uformowaniu róż spryskaj lakierem do włosów.

i nie pomyślałam by zostawić do wysiania , teraz mają ze trzy lata to już się chyba przeterminowały , ale co tam spróbować nie zaszkodzi
 i nie pomyślałam by zostawić do wysiania , teraz mają ze trzy lata to już się chyba przeterminowały , ale co tam spróbować nie zaszkodzi    , Aniu miłego wieczoru i kolejnego , przybliżającego nas do wiosny tygodnia
 , Aniu miłego wieczoru i kolejnego , przybliżającego nas do wiosny tygodnia  

coś pięknego i mój kolor , ja mam wielkokwiatowy ... jednoroczny ...ale się rozsiewa sam ... widzę dużo siewek, ma piękny kolor ...niespotykany .
  coś pięknego i mój kolor , ja mam wielkokwiatowy ... jednoroczny ...ale się rozsiewa sam ... widzę dużo siewek, ma piękny kolor ...niespotykany .
 czosnki piękne i rodgersja kasztanolistna śliczna .Mojej pąki zmarzły w zeszłym roku .
 czosnki piękne i rodgersja kasztanolistna śliczna .Mojej pąki zmarzły w zeszłym roku .