Zielono i kolorowo - będzie cz 4.
- Krychna
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 23 mar 2010, o 19:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Zielono i kolorowo - będzie cz 4.
Witaj Alu, u mnie dziś ładnie słonko
ale wiaterek wiał, trzeba uważać jeszcze na tą pogodę, bo ona faktycznie zdradliwa, pozdrawiam i zdrówka życzę 
- TerDob

- Od: 13 sty 2008, o 17:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Alu mnie często ogarnie niemoc pisania
ale za chwilę znowu próbuje i coś nie coś skrobnę ale tak bez ładu i składu .
posyłam
- alicjad31

- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Witaj Krysiu .Wyszłam trochę do ogrodu ,pogoda piękna jak sam raz do pracy w nim ,ale jeszcze nie dam się z kusić .poczekam do do marca jak dobrze już przejdzie mi choroba .
Teraz wystarczy się zgrać i trochę rozebrać i człowiek gotowy na jakąś chorobę .
Dziękuję również zdrówka życzę
Tereniu jeszcze nie czytałam nic Twojego autorstwa by było bez ładu i składu ,zawsze Twoje wpisy są jak najbardziej na miejscu .Moim wpisom bardzo często brakuje spójności ,ale ja tak mam kiedy jestem zmęczona lub podenerwowana .Buziaczki

-- 22 lut 2015, o 14:40 --
Kupiłam na alle.. kilka nasion kwiatów
Teraz wystarczy się zgrać i trochę rozebrać i człowiek gotowy na jakąś chorobę .
Dziękuję również zdrówka życzę
Tereniu jeszcze nie czytałam nic Twojego autorstwa by było bez ładu i składu ,zawsze Twoje wpisy są jak najbardziej na miejscu .Moim wpisom bardzo często brakuje spójności ,ale ja tak mam kiedy jestem zmęczona lub podenerwowana .Buziaczki
-- 22 lut 2015, o 14:40 --
Kupiłam na alle.. kilka nasion kwiatów
Pozdrawiam Alicja
- cyganka77

- Od: 21 sie 2012, o 14:52
Alu, ja już omijam szerokim łukiem wszelkie sklepy ogrodnicze, bo zawsze wyjdę z jakimiś kwiatami.
-
plocczanka
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 31 lip 2014, o 21:16
Witaj, ALICJO, Twoim wpisom niczego nie brakuje.
Dbaj raczej o zdrowie, bo rzeczywistość jest taka, że wiosna za progiem i szczególnie Tobie sił będzie trzeba za dwoje.

Dbaj raczej o zdrowie, bo rzeczywistość jest taka, że wiosna za progiem i szczególnie Tobie sił będzie trzeba za dwoje.
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Alu kochana no co Ty piszesz, jest i ład i skład, a jeśli czasem nie ma to człowiek jest tylko człowiekiem, nie wszystko mu musi wychodzić doskonale, ale my to jesteśmy od tego żeby się wspierać a nie krytykować
na ogród jeszcze czas, dopiero koniec lutego, zdrówka Alu 
- ewunia7

- Od: 1 lis 2012, o 15:31
Alu niedługo w ogródki wpadniemy, więc zdrówka życzę.
Miłej niedzieli
- alicjad31

Asiu ja staram się ograniczać ,ale od czasu do czasu trzeba sobie humor poprawić
Lucynko dziękuję
jesteś bardzo miła ,a sił tak muszę mieć za dwoje ,ale jak już minie mi to choróbska to i sił przybędzie .
Iwonko jesteś kochana ,to już nie będę się martwić jak czegoś nie będę mogła poprawić .
Ogród na mnie poczeka nie ma innego wyjścia
.oglądałam niektóre roślinki i choć zima była łagodna to myślę ,że niektóre mogły ucierpieć .W kilku miejscach jest u mnie za mokro ,ale będę dokładnie wiedziała jak już zacznie się wiosna i zaczną wszystkie budzić się do życia .Zdrówka
Ewuniu oj wpadniemy wpadnie i to na dobre
Wszystkie jesteście kochane
Lucynko dziękuję
Iwonko jesteś kochana ,to już nie będę się martwić jak czegoś nie będę mogła poprawić .
Ogród na mnie poczeka nie ma innego wyjścia
Ewuniu oj wpadniemy wpadnie i to na dobre
Wszystkie jesteście kochane
Pozdrawiam Alicja
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Witaj Alu
Mądra dziewczynka
Jeszcze się zdążymy namęczyć w ogrodach, przecież normalnie mógłby leżeć śnieg i temperatury mogłyby być ujemne.
No to pochwal się co kupiłaś , jakie nasiona?
Jeszcze się zdążymy namęczyć w ogrodach, przecież normalnie mógłby leżeć śnieg i temperatury mogłyby być ujemne.
No to pochwal się co kupiłaś , jakie nasiona?
- cyganka77

- Od: 21 sie 2012, o 14:52
Alu no ja tak kupuję dla poprawy humoru
.
- MariaWy
- 1000p

- Od: 3 lip 2011, o 22:12
Jeszcze zdążymy się napracować
w naszych ogrodach a teraz nabierajmy sił i łapmy zdrówko , wiadomo ręce świerzbią i przebieramy nogami
ale jeszcze trochę wytrzymamy .
Pozdrawiam Alu i życzę zdrówka.
Pozdrawiam Alu i życzę zdrówka.
- alicjad31

Marysiu
Ty to mnie umiesz pogłaskać po głowie
tak mógłby leżeć śnieg i nic by nas nie martwiło i to było by dobre
miały byśmy cały miesiąc zupełnego luzu
Kupiłam ; tytoń leśny , klark dzierotkę ,pysznogłówkę cytrynową i gipsówką o pełnych kwiatach
Asiu to dobry sposób na stres oby tylko z kieszeni za dużo nie wyfrunęło
Marysiu W tak z jednej strony tupiemy ,a z drugiej ja bym chciała jeszcze poleniuchować ,ale jestem kapryśna
Twoja nóżka lepiej będzie funkcjonować jak jeszcze zima na troszkę sie zatrzyma ,a czas dla zdrowia bardzo ważny jest .
Tobie też zdrówka
-- 22 lut 2015, o 16:39 --
A zapomniałam ,jeszcze czekają piękne canny ,które zamówiłam u naszego forumowego kolegi
tak mógłby leżeć śnieg i nic by nas nie martwiło i to było by dobre
Kupiłam ; tytoń leśny , klark dzierotkę ,pysznogłówkę cytrynową i gipsówką o pełnych kwiatach
Asiu to dobry sposób na stres oby tylko z kieszeni za dużo nie wyfrunęło
Marysiu W tak z jednej strony tupiemy ,a z drugiej ja bym chciała jeszcze poleniuchować ,ale jestem kapryśna
Twoja nóżka lepiej będzie funkcjonować jak jeszcze zima na troszkę sie zatrzyma ,a czas dla zdrowia bardzo ważny jest .
Tobie też zdrówka
-- 22 lut 2015, o 16:39 --
A zapomniałam ,jeszcze czekają piękne canny ,które zamówiłam u naszego forumowego kolegi
Pozdrawiam Alicja
- Biedronka641

- Od: 5 cze 2012, o 17:17
Alu nie spiesz się do ogrodu. Jeszcze będzie czas na to odpowiedni. Jeszcze się w nim narobimy.
Mnie rączki świerzbią, ale jest jeszcze za zimno.
A jak zdrówko Twoje i męża. Myślę,że poprawia się i tego Wam życzę z całego serca.

A jak zdrówko Twoje i męża. Myślę,że poprawia się i tego Wam życzę z całego serca.
-
e-babcia

- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Alu widzę ,że w kwestii ogródka i pracy w nim jesteśmy podobnie w gorącej wodzie kąpane
Co prawda ostatnio nie mam już sił na nic , ale liczę na jej napływ z chwilą pojawienia się ciepłych dni i
.
Pozdrawiam
Co prawda ostatnio nie mam już sił na nic , ale liczę na jej napływ z chwilą pojawienia się ciepłych dni i
Pozdrawiam
- alicjad31

Witaj Alu nie nie spieszę się choć pracy dużo ,przed chwilą zapowiadali ochłodzenie na początku Marca .
Ja dzisiaj idę do lekarza bo jeszcze mnie trzyma choroba nie tak bardzo jak na początku ,ale dokucza ,a mężowi dziękuję trochę lepiej .
Tobie też życzę zdrówka z całego serca
Jadziuniu witaj
z jednej strony już bym chciała wszystko zrobić ,
ale siły musimy mierzyć na zamiary bo nasze zdrówka szwankują .
Słonka nam trzeba i ciepła do odzyskania sił .Ta pora i pogoda ,która jest teraz ,ograbia nas właśnie z sił .
Kochane dziewczyny wczoraj po długich '' negocjacjach '' przyjęłam ogromną pomoc o którą nie prosiłam i nigdy bym nie poprosiła ,ale moje zakłopotanie z tego powodu jest tak duże jak ta pomoc . Z powodu zakłopotania nie potrafię się cieszyć ,a powinnam skakać do góry z radości .
Ja dzisiaj idę do lekarza bo jeszcze mnie trzyma choroba nie tak bardzo jak na początku ,ale dokucza ,a mężowi dziękuję trochę lepiej .
Tobie też życzę zdrówka z całego serca
Jadziuniu witaj
ale siły musimy mierzyć na zamiary bo nasze zdrówka szwankują .
Słonka nam trzeba i ciepła do odzyskania sił .Ta pora i pogoda ,która jest teraz ,ograbia nas właśnie z sił .
Kochane dziewczyny wczoraj po długich '' negocjacjach '' przyjęłam ogromną pomoc o którą nie prosiłam i nigdy bym nie poprosiła ,ale moje zakłopotanie z tego powodu jest tak duże jak ta pomoc . Z powodu zakłopotania nie potrafię się cieszyć ,a powinnam skakać do góry z radości .
Pozdrawiam Alicja