Sama jeszcze nie robiłam nawozu z pokrzywy, ale słyszałam co nie co o nim.

, Emila ?
 , Emila ?

.. i co do stężenia.
 .. i co do stężenia. 
 , Emila ?
 , Emila ?
 z pokrzywy. Wciąż "żyją" i to również w mojej spiżarce
 z pokrzywy. Wciąż "żyją" i to również w mojej spiżarce  Parę miesięcy temu nieopacznie podlałam jej Miltonię taką wodą. Czuć było samą wodę, od kwiatka o dziwo nie. Jakby nie było - dziś posiada 2 pędy kwiatowe
 Parę miesięcy temu nieopacznie podlałam jej Miltonię taką wodą. Czuć było samą wodę, od kwiatka o dziwo nie. Jakby nie było - dziś posiada 2 pędy kwiatowe  

), czuć było gnojowice nawet w warzywach...
 ), czuć było gnojowice nawet w warzywach...  może to sprawiło, że skutecznie mnie odrzuciło i nie mam chęci na tego typu eksperymenty. Chętnie się dowiem jak taka gnojówka działa na storczyki czy inne kwiaty doniczkowe. Pisz co zaobserwowałaś
 może to sprawiło, że skutecznie mnie odrzuciło i nie mam chęci na tego typu eksperymenty. Chętnie się dowiem jak taka gnojówka działa na storczyki czy inne kwiaty doniczkowe. Pisz co zaobserwowałaś 

, Emila ?
 , Emila ?

Dla każdej rośliny, woda jest potrzebna do życia. Dzięki niej są wstanie pobierać różne składniki, potrzebne do prawidłowego funkcjonowania. Dłuższy brak jej, równoważy się ze śmiercią rośliny, w zależności od gatunku jaki reprezentuje.olka19954 pisze:Stoi nad wyłaczonym kaloryfrem, jak otwieralam okno wynosilam go z pokoju. Wczoraj wyplukalam podloze w czystej wodzie i wydaje mi się ze jest odrobinke lepiej...

, Emila ?
 , Emila ?

, Emila ?
 , Emila ?