Bardzo ładna ta róża Emilien Guillot, na szczęście nie moja kolorystyka.
Wielka miłość od maja 2013, czyli działeczka Aneczki. Cz. 3
- aneczka1979
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 cze 2010, o 21:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Wielka miłość od maja 2013, czyli działeczka Aneczki. Cz. 3
Monika coście się tak na mnie uwzięły!? NIC już nie domawiam różanego. Koniec! Kropka! Bo mnie mąż rzeczywiście na tej taczce wywiezie.
- chalaputkowo
- 1000p

- Od: 16 cze 2014, o 18:59
Nie gniewaj się Aniu - my tylko tak sobie żartujemy 
Zielono mi - bo wesoło mi - bo zielono mi - Monika
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
Chałaputkowo to i owo
- aneczka1979

Moniś ale ja też sobie żartuję. Przecie się nie gniewam no coś ty! Na ciebie! W życiu!
Najlepsze jest to, że w końcówce zeszłego sezonu byłam święcie przekonana, że mam już wszystko co chciałam mieć.
A tu mega paka z E-clemka, mega z Lily..., mega z BR i Rozarium i jeszcze mega od naszej Wiolamanki. I jak teraz sobie podliczam, to nawet połowy z tego nie powinnam była wydać...

Najlepsze jest to, że w końcówce zeszłego sezonu byłam święcie przekonana, że mam już wszystko co chciałam mieć.
A tu mega paka z E-clemka, mega z Lily..., mega z BR i Rozarium i jeszcze mega od naszej Wiolamanki. I jak teraz sobie podliczam, to nawet połowy z tego nie powinnam była wydać...
- chalaputkowo
- 1000p

No ja też przesadziłam
, nie dalej jak wczoraj domówiłam w BR , u Wioli też mam długą oj długą otwartą listę , zamówiłam też w St... na 410 zł + clematiski i wiciokrzewy w kolejnym , oprócz tego mam listę 20 lub już nawet coś ponad róż ale że wciąż się waham to nie zaklepane jeszcze , w przyszłym tygodniu jadę na Gardenię do Poznania i z pustymi łapkami na pewno nie wrócę , oj przyjdzie wiosną jeść suchy chlebek 
Chałaputkowo to i owo
Chałaputkowo to i owo
Aniu - a jak z jakością roślin od e-clemka? Ja co prawda mam do nich blisko i w razie czego będę odbierać osobiście, ale lepiej wiedzieć wcześniej.
-- 19 lut 2015, o 20:50 --
Dlatego ja dziewczyny nie sumuję kwotowo moich zamówień (no dobra...boję się to policzyć...)
Ilości też potrafią powalić, ale na pewno nie tak jak kwoty...
-- 19 lut 2015, o 20:50 --
Dlatego ja dziewczyny nie sumuję kwotowo moich zamówień (no dobra...boję się to policzyć...)
- aneczka1979

Monika Gardenia? Już za tydzień?!
Gadaj szybko mi tu szczegóły! Może i ja bym się wybrała. W sumie bardzo bym chciała.
Kasiu jakość sadzonek w E-clem jest świetna! Gdyby tak nie było, to nie wracałabym do nich co chwilę po kolejne sztuki. Bardzo ładne, rozrośnięte i takie zdrowe jak się na nie patrzy.
Raz tylko miałam maleńką sadzonkę od nich -tylko 10cm zieleniny, a to mało jak na clematisa w tej cenie. Jednak był to okaz który wiecznie był w brakach. Pewnie więc wprowadzili do sprzedaży sadzonki jak tylko zielone wylazło.
Nie omieszkałam wspomnieć pani Ani, że taka sadzonka nie jest adekwatna do ceny i w następnym zamówieniu miałam pięknego powojnikowego gratisa.
Także patrząc na całokształt -nie zamierzam zmieniać sklepu. Przede wszystkim właśnie ze względu na jakość sadzonek.
Kasiu jakość sadzonek w E-clem jest świetna! Gdyby tak nie było, to nie wracałabym do nich co chwilę po kolejne sztuki. Bardzo ładne, rozrośnięte i takie zdrowe jak się na nie patrzy.
Raz tylko miałam maleńką sadzonkę od nich -tylko 10cm zieleniny, a to mało jak na clematisa w tej cenie. Jednak był to okaz który wiecznie był w brakach. Pewnie więc wprowadzili do sprzedaży sadzonki jak tylko zielone wylazło.
Także patrząc na całokształt -nie zamierzam zmieniać sklepu. Przede wszystkim właśnie ze względu na jakość sadzonek.
Jak piszesz, że chodzi o takiego co ciągle jest w brakach to stawiałabym na Tentela 
- chalaputkowo
- 1000p

No to się widzimy w sobotę 28go lutego na Gardenii na kawusi i zakupkach , targi 26-28 luty , jak zwykle na terenie targów
, powiedz że jedziesz pleeeeeeeas
Sasanka też się wybiera , muszę się jeszcze z nią skontaktować , Aniu wyślę Ci mój nr telefonu na pw
oki ?
Chałaputkowo to i owo
Chałaputkowo to i owo
- cyma2704

- Od: 5 mar 2013, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aneczko nic nie kupuj, tylko się rozglądaj co można robić w ogrodzie.
Ja zamówiłam M na jutro do cięcia klonów. 
- aneczka1979

Moniś jeśli tylko mój osobisty szofer zechce się poświęcić na tyle czasu, to na pewno przyjadę. Jutro z nim na ten temat pogadam. Bardzo było by mi miło spotkać się z Tobą i poznać osobiście.chalaputkowo pisze:No to się widzimy w sobotę 28go lutego na Gardenii na kawusi i zakupkach , targi 26-28 luty , jak zwykle na terenie targów, powiedz że jedziesz pleeeeeeeas
Sasanka też się wybiera , muszę się jeszcze z nią skontaktować , Aniu wyślę Ci mój nr telefonu na pw
oki ?

Kasiu BINGO!!! Dokładnie o Tentela mi chodziło. Na szczęście ładnie podrósł i nawet zakwitł.vimen pisze:Jak piszesz, że chodzi o takiego co ciągle jest w brakach to stawiałabym na Tentela

Widziałam zdjęcia
Ja na niego też sobie ostrzę pazurki, a on ciągle w brakach.... 
- aneczka1979

Kasiu ja czekałam kilka miesięcy aż się wreszcie pojawił w ofercie. Upatrzyłam go sobie już zimą a upolowałam dopiero 20 czerwca.
Ale się udało! 
- Krychna

- Od: 23 mar 2010, o 19:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dobrze,że tu wdepnęłam, bo zamówiłam klemki w E-cle, tak sobie myślałam jakie sadzonki, skoro Aniu masz doświadczenie, to wiem,że będzie okej 
Może i mnie się uda polowanie 
- aneczka1979

Soniu ja mam w planach pierwsze prace ogródkowe na zbliżający się weekend.cyma2704 pisze:Aneczko nic nie kupuj, tylko się rozglądaj co można robić w ogrodzie.Ja zamówiłam M na jutro do cięcia klonów.