piękne macie tam widoki!
Zaczynam - rogalm1 cz.1
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moniko widoczki masz cudne.
Rozumiem że na górze będą dwa pokoiki.A skąd będzie się wchodziło na górę ? Z tarasu przed przyczepą ?
Jakoś nie umiem sobie tego dokładnie przedstawić.
Możesz mnie oświecić ?
Rozumiem że na górze będą dwa pokoiki.A skąd będzie się wchodziło na górę ? Z tarasu przed przyczepą ?
Jakoś nie umiem sobie tego dokładnie przedstawić.
Możesz mnie oświecić ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Izo, ja już tęsknię! taka piękna jesień a ja w mieście, chociaż na moim osiedlu jest dużo zieleni i z biblioteki w której pracuję mam piękny widok na mini-park to jedna ogromnie mi brakuje tej przestrzeni!
Grażynko, na górze planujemy zrobić 3 pokoje a właściwie to 2 mini pokoiki dla Kuby i Marysi i 1 trochę większy dla młodszej dwójki. Docelowo jak wyjedzie z domu przyczepa
to wejście na górę będzie z kuchnio jadalni, na razie jest dziura na środku i drabina na tarasie!
Grażynko, na górze planujemy zrobić 3 pokoje a właściwie to 2 mini pokoiki dla Kuby i Marysi i 1 trochę większy dla młodszej dwójki. Docelowo jak wyjedzie z domu przyczepa
- kogra
- Przyjaciel Forum

Woowww...., to rodzinka będzie miała swoje pokoje.
:P
No to już nie można będzie nikogo z działki wyciągnąć.
Ja to bym tam zamieszkała od wczesnej wiosny aż do zimy.
I koniami by mnie z tamtąd nikt nie wyciągnął.
No to już nie można będzie nikogo z działki wyciągnąć.
Ja to bym tam zamieszkała od wczesnej wiosny aż do zimy.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Moniko i kto tu jest szalony!!! ja nie buduję garażu dla przyczepy hihihihih
a Ty też byś w roślinkach siedziała cały czas
weekend ponoć ma być ciepły... to może się wybierzecie na dziakę:)
a Ty też byś w roślinkach siedziała cały czas
weekend ponoć ma być ciepły... to może się wybierzecie na dziakę:)
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
niestety w ten weekend nie pojadę na działkę bo muszę porobić porządki na grobach i zaliczyć urodziny u siostrzeńca, już powoli wszyscy się na nas obrażają, my nigdy nie mamy w soboty czasu na żadne rodzinne uroczystości
moja siostra mówi, że zaczęła się modlić, żeby ją ominęło to ogrodnicze szaleństwo, które dopadło Monikę! (tzn. mnie)
moja siostra mówi, że zaczęła się modlić, żeby ją ominęło to ogrodnicze szaleństwo, które dopadło Monikę! (tzn. mnie)
- alana
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Moniko!
Jak dawno u Was nie byłam, a tu takie postępy! Domek jest uroczy, jak z obrazka malowany, jeszcze te widoki wokół i sam widok z okna. Nie dziwię się twoim dzieciom, że nie mogą się doczekać pokoi, sama chętnie w jednym bym zamieszkała
(zawsze takie pomieszczenia na strychu i poddaszu mnie fascynują).
Wszystkie tulipany już posadzone? Bo ja to dopiero mam zamiar jakieś kupić, bo do tej pory nie było czasu;)
Jak dawno u Was nie byłam, a tu takie postępy! Domek jest uroczy, jak z obrazka malowany, jeszcze te widoki wokół i sam widok z okna. Nie dziwię się twoim dzieciom, że nie mogą się doczekać pokoi, sama chętnie w jednym bym zamieszkała
Wszystkie tulipany już posadzone? Bo ja to dopiero mam zamiar jakieś kupić, bo do tej pory nie było czasu;)
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
- kogra
- Przyjaciel Forum

Ja bym powiedziała siostrze, żeby się raczej modliła za to, że ma taką wspaniałą siostrę i na emeryturze będzie miała do kogo pojechać odpocząć na wieś.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Witaj Reniu! cieszę się, że Ci się u mnie podoba - pomysł z domkiem holenderskim i wszystkie następne decyzje zostały wymuszone potrzebą chwili, tzn. moim marzeniem, żeby wakacje spędzić z dziećmi na własnej a działce a nie wynajmować gdzieś pokoi. Na szczęście w Czchowie jest firma która takie przyczepy sprowadza, więc nie mieliśmy żadnych kłopotów z transportem i załatwieniami.
Izo, Grażynko, ja trochę rozumiem moją siostrę bo ja jeszcze kilka lat temu sama nie uwierzyłabym w to co się ze mną stało - ja i ogrodnictwo, budowa? absolutnie, a teraz cierpię każdego dnia, który muszę spędzić w Krakowie - jak by nie było najpiękniejszym mieście na świecie!
Muszę się Wam pochwalić, że wczoraj spędziłam cudowny wieczór z moją rodziną, kupiliśmy sobie nowy narożnik i Szymonkowi nową sofę na 5 urodziny i wieczorem rozłożyliśmy te nasze super spania i wszyscy całą 6tką oglądaliśmy film o pszczołach - tak się wyśmialiśmy jak na pierwszym Shreku, polecam taką terapię na jesienne wieczory!
Izo, Grażynko, ja trochę rozumiem moją siostrę bo ja jeszcze kilka lat temu sama nie uwierzyłabym w to co się ze mną stało - ja i ogrodnictwo, budowa? absolutnie, a teraz cierpię każdego dnia, który muszę spędzić w Krakowie - jak by nie było najpiękniejszym mieście na świecie!
Muszę się Wam pochwalić, że wczoraj spędziłam cudowny wieczór z moją rodziną, kupiliśmy sobie nowy narożnik i Szymonkowi nową sofę na 5 urodziny i wieczorem rozłożyliśmy te nasze super spania i wszyscy całą 6tką oglądaliśmy film o pszczołach - tak się wyśmialiśmy jak na pierwszym Shreku, polecam taką terapię na jesienne wieczory!
- kogra
- Przyjaciel Forum

Wyobrażam sobie jak zatem będzie wyglądać pierwsze spanie na działce na pięterku.
Z kiełbasą z patyka pieczoną nad ogniem i kawką z ciastem zjedzonym w przyczepce przy świecach.
Koniecznie zrób zdjęcia z tej "parapetówki".
Z kiełbasą z patyka pieczoną nad ogniem i kawką z ciastem zjedzonym w przyczepce przy świecach.
Koniecznie zrób zdjęcia z tej "parapetówki".
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki