Wczoraj na fejzbuku znalazłam fajny domek dla owadów. Bardzo mi się podobają takie owadzie hoteliki. Kilka na pewno będę chciała mieć

Ja też wolę kupić jeden sprzęt dobrej jakości niż kilka marnej. Ale w trakcie budowy domu spotkałam się z różnymi fachowcami. Byli też tacy, którzy kupowali najtańszy sprzęt, a częściej. I twierdzili, że tak wolą. Ale ja osobiście raczej skłaniam się do Twojego podejścia. A jak będzie? Myślę, że życie zweryfikuje moje różne założenia, z niektórymi pewnie będę się musiała pożegnaćradekcezar pisze:Stawiaj raczej na markowy towar dobrej jakości.
Czasami sprzedany jeden bubel, potrafi zrazić klienta.
Uparłeś się na stanowisko Sanepidu? Zapytaj ORLEN jak sprzedaje kawę, zapytaj automaty z kawą stojące na korytarzach szpitala, szkół, budynków publicznych. Zapytaj dentyste, przychodnię czy sprzedają kawę, gdy widzisz stojący automat z wodą (w tym gorąca) a na stoliku słoiczek z kawą i cukrem ? Mają po 3 umywalki i wpisana działalność "parzenie i sprzedaż kawy; kawiarnia?" .dorkasz1 pisze: Żeby w ogóle zacząć z tą kawą, to muszę spełnić kilka warunków, które są kosztowne. N