Mi wzeszły nasiona po 11 dniach,kobea rośnie mega szybko
 Wiesz...nie udały mi się posiane 4 lutego lobelia i szałwia,wszystko się położyło,liche takie

Ale znów spróbuję

? Co masz na myśli? Pytam, bo jestem nowicjuszem w sianiu i chciałabym poznać ewentualne przeciwności losu
 ? Co masz na myśli? Pytam, bo jestem nowicjuszem w sianiu i chciałabym poznać ewentualne przeciwności losu  . Do tej pory wszystkie jednoroczne "produkowała" moja mama. No ale wypadałoby w końcu nauczyć się tej sztuki, prawda
 . Do tej pory wszystkie jednoroczne "produkowała" moja mama. No ale wypadałoby w końcu nauczyć się tej sztuki, prawda  ?
 ? .
 .

Aniu a jak czosnek niedźwiedzi? Posiałaś? Ja swój mrożę w zamrażarce. Ciekawa jestem bardzo czy wzejdzie. Posieję go w domu i zobaczymy
 Aniu a jak czosnek niedźwiedzi? Posiałaś? Ja swój mrożę w zamrażarce. Ciekawa jestem bardzo czy wzejdzie. Posieję go w domu i zobaczymy 

Mogłam zrobić fotkę,ale ja szybko wyrzuciłam to do kosza i mam kolejne nasionka,przecież już dwa razy mi się z nią udało,nie przestanę,musi się udać
 Mogłam zrobić fotkę,ale ja szybko wyrzuciłam to do kosza i mam kolejne nasionka,przecież już dwa razy mi się z nią udało,nie przestanę,musi się udać  
  Mam jeszcze drugą z Auchan,słabsza i mniejsza.
 Mam jeszcze drugą z Auchan,słabsza i mniejsza. Mój czosnek jeszcze nie przemrożony,muszę sie za niego wziąć,bo straszebliwie mi się podoba
 Mój czosnek jeszcze nie przemrożony,muszę sie za niego wziąć,bo straszebliwie mi się podoba  No i do sałatek wspaniały
 No i do sałatek wspaniały  
  Wszystko przede mną
 Wszystko przede mną  

Musze się zmobilizować, bo jak widzę, że Twoja już tak ładnie wschodzi, to mi żal, że tak swoje nasionka zaniedbuję
  Musze się zmobilizować, bo jak widzę, że Twoja już tak ładnie wschodzi, to mi żal, że tak swoje nasionka zaniedbuję  
 ziemię w piekarniku przerabiałam, lepsza jest mikrofala
 ziemię w piekarniku przerabiałam, lepsza jest mikrofala  szybciej się praży...pamiętaj tylko że taka ziemia powinna przez dwa tygodnie postać po przeprażeniu...kaktusy wysiewałam po takim zabiegu.
 szybciej się praży...pamiętaj tylko że taka ziemia powinna przez dwa tygodnie postać po przeprażeniu...kaktusy wysiewałam po takim zabiegu. 

No i koniecznie jego foteczki zapodaj. Czekam niecierpliwie.
  No i koniecznie jego foteczki zapodaj. Czekam niecierpliwie.   

Czekam na nią z niecierpliwością
  Czekam na nią z niecierpliwością  
  Dla mnie to jest bardzo ciekawa róża,zdrowa,bujnie kwitnąca....mam go od 2 lat i co roku jest większy.Oto kilka odsłon
  Dla mnie to jest bardzo ciekawa róża,zdrowa,bujnie kwitnąca....mam go od 2 lat i co roku jest większy.Oto kilka odsłon 

Jest zjawiskowy.
 Jest zjawiskowy.   
   I jaki jest wysoki po dwóch latach?
 I jaki jest wysoki po dwóch latach?

Zamierzam pędy w poziomie prowadzić.
  Zamierzam pędy w poziomie prowadzić.