Ćmówki z PESTKĄ@
- Agnieszka_73
- 200p

- Od: 16 paź 2008, o 21:17
Oj dziewczynki na Was to zawszem mozna liczyć.Umiecie czlowieka strapionego podnieść na duchu Buziaczki wiekie dla Was ;:12 Ja juz sie tak do niego przyzwyczaiłam,ze kwitnie cały czas,ze serce mnie boli jak na niego patrze.Cieszy mnie fakt ,ze to nie oznaka choroby tylko szykowania sie do następnego,,natarcia,, na okno ;:91
Na depresje najlepszy nowy storczyk ;:25 ,ale jakos kolorystycznie nie zuciło mi sie w oczy nic ,a kwiaciarnie ,ktora oferuje bardzo drogie storczyki omijam z bardzo daleka,bo funduszy brak na wieksza inwestycje;święto,połowinki córki,kazdemu czegoś na zime brakuje.Poza tym mam 3 storczyki któew zaczynaja pierwszy raz kwitnienie,moż ekokaza się jakieś ciekawe kolory,a na dublowanie kolorystyczne szkoda miejsca na parapetach.( i tak sobie to wytłumaczyłam sama) 
Nie wiem jakWam,ale mi zaczyna brakowac patyczków dla nowych pędow kwiatowych.Dziś zaczelam je delikatnie naginać i przyczepiac jak moglam do starych pedów albo patyczków ,ktore juz są.Mimo wszystko ZABRAKŁO
Muszę sie rozejrzec,albo zamówic w sklepie ogrodniczym,bo do supermarketów mam dość daleko.A jak Wy sobie radzicie?????