A tu susza w okolicy narasta

Ostatnio wybudowałem szopę na narzędzia i graty działkowe.A na jesień planuję przygotować tzn.Wykopać dół na oczko wodne a ziemię podsypać i przygotować pod skalniak.Fotki wrzucę jak dam radę bo ostatnio komp mi szwankuje
 Ostatnio wybudowałem szopę na narzędzia i graty działkowe.A na jesień planuję przygotować tzn.Wykopać dół na oczko wodne a ziemię podsypać i przygotować pod skalniak.Fotki wrzucę jak dam radę bo ostatnio komp mi szwankuje  Pozdrawiam i do usłyszenia
 Pozdrawiam i do usłyszenia 

przed wścipskimi gapiami.
 przed wścipskimi gapiami.  

Widzę, że działasz rozminęliśmy się z postami:)
 Widzę, że działasz rozminęliśmy się z postami:)
 ale będą fotki z różnych dat
 ale będą fotki z różnych dat  i okresów.A to oczko wodne które było kilka dni użyłem nieodpowiedniej folii i zabawa będzie od nowa w tym roku ,jedynie dziura została
 i okresów.A to oczko wodne które było kilka dni użyłem nieodpowiedniej folii i zabawa będzie od nowa w tym roku ,jedynie dziura została  

Jedno wiem na pewno,zapału masz za dwóch
 Jedno wiem na pewno,zapału masz za dwóch  Nie wspomnę o pomocnicy
 Nie wspomnę o pomocnicy 

Oby pogoda była w tym roku łaskawa.Bo zeszły rok był mokry i pokrzyżował mi wiele planów.
 Oby pogoda była w tym roku łaskawa.Bo zeszły rok był mokry i pokrzyżował mi wiele planów. 
  Szukam inspiracji w necie  i jak coś mi wpadnie w oko to spróbuję taki zrobić
 Szukam inspiracji w necie  i jak coś mi wpadnie w oko to spróbuję taki zrobić  .To plany a co czas przyniesie to inna bajka.Czekam wiosny,oraz inspiracji na ten sezon.
  .To plany a co czas przyniesie to inna bajka.Czekam wiosny,oraz inspiracji na ten sezon.

Ryszardzie.
 Ryszardzie. 
  To już wiem kto  mi teraz pomoże zrobić oczko
   To już wiem kto  mi teraz pomoże zrobić oczko   
   . Takie z kaskadą mi się marzy.  Malutkie.
 . Takie z kaskadą mi się marzy.  Malutkie.

.A co do obrzeży to będą zamaskowane nie ma problemu,pomysł mam
 .A co do obrzeży to będą zamaskowane nie ma problemu,pomysł mam  Jak zacznę budowę oczka to fotki po kolei będę wstawiał ale założę nowy wątek.Pozdrawiam.
 Jak zacznę budowę oczka to fotki po kolei będę wstawiał ale założę nowy wątek.Pozdrawiam. 

A to przyjaciel Córci działkowy Kociak Brunek.
A to przyjaciel Córci działkowy Kociak Brunek.