witaj u mnie
 Nawet zapomniałam, że Ci coś wysmarowałam u Ciebie w wątku, więc dobrze, że się przypomniałaś. Dzięki temu znowu mogłam zobaczyć te urocze fiołeczki
 Nawet zapomniałam, że Ci coś wysmarowałam u Ciebie w wątku, więc dobrze, że się przypomniałaś. Dzięki temu znowu mogłam zobaczyć te urocze fiołeczki  Dziękuję za odwiedziny i przeglądnięcie mojego wątku, dość ograniczonego z powodu małej ilości parapetów ( to chyba odwieczny problem każdego ogrodniczego forumowicza
 Dziękuję za odwiedziny i przeglądnięcie mojego wątku, dość ograniczonego z powodu małej ilości parapetów ( to chyba odwieczny problem każdego ogrodniczego forumowicza  ) Silly Girl to faktycznie miniaturka. Jako jedyna mi kwitnie. Mam też inne, ale się poobrażały. No, ale cóż im zrobię, skoro śnieg za oknem, to zrozumiałe, że nie chcą kwitnąć.
 ) Silly Girl to faktycznie miniaturka. Jako jedyna mi kwitnie. Mam też inne, ale się poobrażały. No, ale cóż im zrobię, skoro śnieg za oknem, to zrozumiałe, że nie chcą kwitnąć. Czekam na Twoje zdjęcia storczyków!

Faktycznie to taka urocza kruszynka
  Faktycznie to taka urocza kruszynka  

Szczególnie balkon zachwyca! Ach, jak dobrze, że już wkrótce będzie można dekorować balkony
  Szczególnie balkon zachwyca! Ach, jak dobrze, że już wkrótce będzie można dekorować balkony 
 .Dziś zyskałam trochę miejsca przesadzając kwiatki w mniejsze doniczki
 .Dziś zyskałam trochę miejsca przesadzając kwiatki w mniejsze doniczki