Życzę obfitych kwitnień  i klęski urodzaju  w ogródeczku

będę zaglądać
 będę zaglądać 

mnie też zaczęły łapki swędzieć i dziś w casto.....ie  sięgnęłam po takie nasiona. , czy coś mi z tego wyjdzie czas pokaże
 mnie też zaczęły łapki swędzieć i dziś w casto.....ie  sięgnęłam po takie nasiona. , czy coś mi z tego wyjdzie czas pokaże 

tak jakos dzis byłam przejazdem i weszłam z ciekawości zobaczyc co mają ale nie wydobyłam z siebie zachwytów och , ach  jeszcze za wcześnie sezon dopiero rusza ale musiałam cos nabyc taka to już moja kobieca natura
 tak jakos dzis byłam przejazdem i weszłam z ciekawości zobaczyc co mają ale nie wydobyłam z siebie zachwytów och , ach  jeszcze za wcześnie sezon dopiero rusza ale musiałam cos nabyc taka to już moja kobieca natura  

trzeba odchudzić siebie po zimie i portfel
 trzeba odchudzić siebie po zimie i portfel
 Kaśka to wątek ogrodowy... zlituj się... nie pokazuj takich smakowitości... ślinotok mnie ogarnął...
  Kaśka to wątek ogrodowy... zlituj się... nie pokazuj takich smakowitości... ślinotok mnie ogarnął...   

porównamy wschody. Mnie też ciągnie do nasion, chociaż jak widzę te moje marne siewki, to i tak kupuję gotowe na pociechę. A co do różowych jeżówek,naprawdę pięknie zakwitły. Zamierzam je nabywać w ilościach hurtowych. Powodzenia.
 porównamy wschody. Mnie też ciągnie do nasion, chociaż jak widzę te moje marne siewki, to i tak kupuję gotowe na pociechę. A co do różowych jeżówek,naprawdę pięknie zakwitły. Zamierzam je nabywać w ilościach hurtowych. Powodzenia.
 . Kasiula z nasion najbardziej podoba mi się jeżówka. Super kolorek
 . Kasiula z nasion najbardziej podoba mi się jeżówka. Super kolorek   .
 .
 widać, że masz rękę do ciast.
 widać, że masz rękę do ciast. 

, fantastyczna atmosfera międzyludzka
 , fantastyczna atmosfera międzyludzka   , lekki,frywolny dowcip
 , lekki,frywolny dowcip   i - naturalnie - piękne nasadzenia, ogromna różnorodność roślin, porządeczek jak w zeszycie prymusa pierwszoklasisty.
  i - naturalnie - piękne nasadzenia, ogromna różnorodność roślin, porządeczek jak w zeszycie prymusa pierwszoklasisty.  

Pięknie zagospodarowany, róże bardzo podziwiam,
 Pięknie zagospodarowany, róże bardzo podziwiam,  mało o nich wiem. Dalie i hortensje urocze, sporo roślin, których nie znam.
 mało o nich wiem. Dalie i hortensje urocze, sporo roślin, których nie znam.  Warzywnik i wysiewy wiosenne imponujące,
 Warzywnik i wysiewy wiosenne imponujące,  zaczną się pewnie niedługo tegoroczne.  Trawnik jak dywan.
 zaczną się pewnie niedługo tegoroczne.  Trawnik jak dywan.