.  Napisz proszę, co ciekawego w gazetkach? Ja najczęściej kupuję Mam Ogród. Pierwsze co robię to oglądam zaprezentowany ogród. To już chyba taka mania po fo
.  Napisz proszę, co ciekawego w gazetkach? Ja najczęściej kupuję Mam Ogród. Pierwsze co robię to oglądam zaprezentowany ogród. To już chyba taka mania po fo  .
 . Twoje róże na pewno poprawiają humor w ten zimowy dzień. Może więcej zdjęć czekolady?

.  Napisz proszę, co ciekawego w gazetkach? Ja najczęściej kupuję Mam Ogród. Pierwsze co robię to oglądam zaprezentowany ogród. To już chyba taka mania po fo
.  Napisz proszę, co ciekawego w gazetkach? Ja najczęściej kupuję Mam Ogród. Pierwsze co robię to oglądam zaprezentowany ogród. To już chyba taka mania po fo  .
 . 

, intrygujaca rozyca...
 , intrygujaca rozyca...  , widzialam ja na zywo u Justi. Ona jest tez nia zachwycona.
 , widzialam ja na zywo u Justi. Ona jest tez nia zachwycona. .
 .

. A jak pachnie? Słodko, intensywnie?
 . A jak pachnie? Słodko, intensywnie?

moja jeszcze mało ma  kwiatków ale bardzo ją lubię  ..a róża czekoladowa .....niesamowita
 moja jeszcze mało ma  kwiatków ale bardzo ją lubię  ..a róża czekoladowa .....niesamowita  

Kolor czekoladki niesamowity.
 Kolor czekoladki niesamowity.
 Ale spoko-Twoją bym uchowała i się nią latem zachwycała
 Ale spoko-Twoją bym uchowała i się nią latem zachwycała  Rzeczywiście Aniu jest piękna. Lubię takie niejednolite w kolorze róże. Chociaż szkoda, że nie jest parkowa lub pnąca, bo ja jeśli już to tylko takie kupuję. Chociaż nie wiem dlaczego
 Rzeczywiście Aniu jest piękna. Lubię takie niejednolite w kolorze róże. Chociaż szkoda, że nie jest parkowa lub pnąca, bo ja jeśli już to tylko takie kupuję. Chociaż nie wiem dlaczego   Ostatnio wczytuję się w te wszystkie różyce bo widzę, że rosną u mnie fantastycznie. Nie wiem-gleba, powietrze-coś im zdecydowanie pasuje bo rosną jak szalone. Ja się chyba ich tak obawiam bo nie wiem jak je ciąć. Może jakbym przeskoczyła to i zrozumiała że to nic trudnego to bym bardziej zwracała na nie uwagę w sklepach. Bo na zdjęciach Twoich i innych oszałamiają-podobają mi się bardzo
 Ostatnio wczytuję się w te wszystkie różyce bo widzę, że rosną u mnie fantastycznie. Nie wiem-gleba, powietrze-coś im zdecydowanie pasuje bo rosną jak szalone. Ja się chyba ich tak obawiam bo nie wiem jak je ciąć. Może jakbym przeskoczyła to i zrozumiała że to nic trudnego to bym bardziej zwracała na nie uwagę w sklepach. Bo na zdjęciach Twoich i innych oszałamiają-podobają mi się bardzo  
  Piotrek mi kategorycznie zabronił wejść z kwiatkami w sadek
 Piotrek mi kategorycznie zabronił wejść z kwiatkami w sadek   ...ale nic to-może za rok mu się odmieni jak mu przez rok pojęczę
 ...ale nic to-może za rok mu się odmieni jak mu przez rok pojęczę 

...będziemy u siebie porównywać i patrzeć jak się sprawują. Natomiast East Park będę podziwiać u Ciebie,jak się sprawdzi, to jesienią zaproszę ją do siebie
 ...będziemy u siebie porównywać i patrzeć jak się sprawują. Natomiast East Park będę podziwiać u Ciebie,jak się sprawdzi, to jesienią zaproszę ją do siebie   
  ...moja jeszcze maleńka, ale mam nadzieję, że w tym sezonie się ' rozbuja '
 ...moja jeszcze maleńka, ale mam nadzieję, że w tym sezonie się ' rozbuja ' 

Hot Chocolate się rozbuja,ładnie przyrasta
  Hot Chocolate się rozbuja,ładnie przyrasta  Ciekawe gdzie swoją zamawiałaś?
 Ciekawe gdzie swoją zamawiałaś?