Ja czekam do marca
Ale też widzę, że będziemy miały podobne wiosenny wschody cebulkowe.
Tez kupiłam sobie przyjemności z ostsniego rządka, ostatniego zdjecia
Zakupy różane przednie

i śnieg nie ma zamiaru schodzić, co akurat jest dobre, bo rośliny mają konkretną pierzynkę
 i śnieg nie ma zamiaru schodzić, co akurat jest dobre, bo rośliny mają konkretną pierzynkę   Zaklepałam sobie w tym roku u Stasieńki białą i różową jarzmiankę..nareszcie
 Zaklepałam sobie w tym roku u Stasieńki białą i różową jarzmiankę..nareszcie   Cebulki wyjdą, nie masz co się zastanawiać, póki co te biedronowe nigdy mnie nie zawiodły
 Cebulki wyjdą, nie masz co się zastanawiać, póki co te biedronowe nigdy mnie nie zawiodły 

) z sadzenia w 2013 i ciągle je wąchałam. Dieter ma dodatkowo bardzo ciemne pąki i super to wygląda.
 ) z sadzenia w 2013 i ciągle je wąchałam. Dieter ma dodatkowo bardzo ciemne pąki i super to wygląda.
 Wiadomo z tych samych sklepów. Ja tylko werbenę patagońską wysiałam.
 Wiadomo z tych samych sklepów. Ja tylko werbenę patagońską wysiałam.  Jednak czuje się wiosnę, tak dziś ptaki śpiewały.
 Jednak czuje się wiosnę, tak dziś ptaki śpiewały. 

Aniu
  Aniu ja też muszę się jeszcze zaopatrzyć w inne kolorki, mam jasnofioletowego, jeśli się nie zetnie przekwitłych kwiatów, super się rozsiewa,tak u mnie się stało
  ja też muszę się jeszcze zaopatrzyć w inne kolorki, mam jasnofioletowego, jeśli się nie zetnie przekwitłych kwiatów, super się rozsiewa,tak u mnie się stało  
  ach ta piwonia
  ach ta piwonia  

. W lecie bedzie co ogladac
 . W lecie bedzie co ogladac   .
 .
 .  U mnie też zimno...
.  U mnie też zimno...  

Zostało tylko 5 paczuszek w koszyku...Nie mogłam tego faktu przeboleć i zamówiłam przez allegro dużo więcej niż kupiłabym w Biedronce
 Zostało tylko 5 paczuszek w koszyku...Nie mogłam tego faktu przeboleć i zamówiłam przez allegro dużo więcej niż kupiłabym w Biedronce   
   Oj też jestem ciekawa wiosennego kwitnienia. Narcyzy i krokusy już pięknie powychodziły, tulipany się ociągają. Może to jednak dobrze, bo u nas dosyć mocno mrozi. W nocy było -10. No, ale to na moim biegunie zimna
 Oj też jestem ciekawa wiosennego kwitnienia. Narcyzy i krokusy już pięknie powychodziły, tulipany się ociągają. Może to jednak dobrze, bo u nas dosyć mocno mrozi. W nocy było -10. No, ale to na moim biegunie zimna 
 Kupiłam 3 sadzoneczki na rynku i zamierzam w tym sezonie też je mieć. Planowałam je przezimować, ale zapomniałam zabrać przed przymrozkiem i nic z tego nie wyszło. A szkoda. Może w tym roku nie popełnię tego błędu. Lubię te ich 'mechate' listki
 Kupiłam 3 sadzoneczki na rynku i zamierzam w tym sezonie też je mieć. Planowałam je przezimować, ale zapomniałam zabrać przed przymrozkiem i nic z tego nie wyszło. A szkoda. Może w tym roku nie popełnię tego błędu. Lubię te ich 'mechate' listki 

ale nie wiem jakie kolory będą i wiele innych     ...
 ale nie wiem jakie kolory będą i wiele innych     ...

zawsze marzyła  mi się ta odmian w tym roku morze się uda
 zawsze marzyła  mi się ta odmian w tym roku morze się uda   

Annes 77 pisze: Moni zamówiłam Guernsey,Glyndebourne, Soeur Emmanuelle, East Park
Eyes For You jeszcze mi się marzy,ale coś Kamilka na meila nie odpowiada
 pochwal się co jeszcze domówiłaś
 pochwal się co jeszcze domówiłaś   

Internet jednak to dobra rzecz,nikt nie widzi,unikasz zgrzytów,tylko potem paczkę trzeba schować
  Internet jednak to dobra rzecz,nikt nie widzi,unikasz zgrzytów,tylko potem paczkę trzeba schować  Dobrze,że tulipany jeszcze w ziemi siedzą ,zdążą zakwitnąć
 Dobrze,że tulipany jeszcze w ziemi siedzą ,zdążą zakwitnąć  

Czekam na nie z niecierpliwością ...
  Czekam na nie z niecierpliwością ...