Mój ma listki w szpic. Wstawiłam u siebie zdjęcie

Godziki super , śliczne
  Godziki super , śliczne   ale ten czyściec wielkokwiatowy to cudo
 ale ten czyściec wielkokwiatowy to cudo   
   jaki on wysoki rośnie ??
 jaki on wysoki rośnie ??

jak pięknie się komponuje z innymi roślinkami ten wielkokwiatowy
 jak pięknie się komponuje z innymi roślinkami ten wielkokwiatowy  
  a czy mogłabym uśmiechnąć się o nasionka jesieniom
 a czy mogłabym uśmiechnąć się o nasionka jesieniom 

śliczna rabatka Ewuniu
  śliczna rabatka Ewuniu 

, a tak chciałam mieć
 , a tak chciałam mieć  Z tą wzruszaną ziemią masz rację Ewciu bo w tunelu mam taką i mokro to ślimaków pełno
  Z tą wzruszaną ziemią masz rację Ewciu bo w tunelu mam taką i mokro to ślimaków pełno 

Ja tam tylko wiosną trochę podziabię i tak to wszystko sobie jako tako rośnie .Teraz kupiłam Polifoskę i trochę podsypie  roślinkom które tam rosną .Tam właśnie przesadziłam moją Barcarolę i Rotilię i jeśli zniosą takie towarzystwo to jeszcze parę róż tam przeniosę .Rosną tam dobrze i szaleńczo się wysiewają miodunki i Rudbekie. Irysy również nie mają zbyt mokro  ,więc dobrze sobie rosną.Piwonie też jakoś tam sobie radzą .Wieczorniki posadziłam przy altance właśnie między różami . Nie wiem dlaczego mi znikły przecież dałam im się wysiać, a zbyt gorliwie nie pielę
  Ja tam tylko wiosną trochę podziabię i tak to wszystko sobie jako tako rośnie .Teraz kupiłam Polifoskę i trochę podsypie  roślinkom które tam rosną .Tam właśnie przesadziłam moją Barcarolę i Rotilię i jeśli zniosą takie towarzystwo to jeszcze parę róż tam przeniosę .Rosną tam dobrze i szaleńczo się wysiewają miodunki i Rudbekie. Irysy również nie mają zbyt mokro  ,więc dobrze sobie rosną.Piwonie też jakoś tam sobie radzą .Wieczorniki posadziłam przy altance właśnie między różami . Nie wiem dlaczego mi znikły przecież dałam im się wysiać, a zbyt gorliwie nie pielę   .Latem przywiozłam sobie sadzonki od Anego
 .Latem przywiozłam sobie sadzonki od Anego

chociaż oba ślicznie wyglądają, nie wiem które ładniejsze. Ty masz właśnie takie urokliwe zakątki, brawo --prześliczne. Ja na to nie mam miejsca. I nie zagracaj roślinami za bardzo, przestrzeń daje oddech
  chociaż oba ślicznie wyglądają, nie wiem które ładniejsze. Ty masz właśnie takie urokliwe zakątki, brawo --prześliczne. Ja na to nie mam miejsca. I nie zagracaj roślinami za bardzo, przestrzeń daje oddech 

dziękuję i już się bardzo cieszę
 dziękuję i już się bardzo cieszę   Piszcie że wieczornik posiać koło róż - tak też zrobię
 Piszcie że wieczornik posiać koło róż - tak też zrobię