Moja działka - rydnor - 2008r
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Moja działka - rydnor
próbahttp://img291.imageshack.us/my.php?image=33417845ac7.gif
Moja działka - rydnor
Dzięki za dyskusję,chciałem się załapać na obrazki,ale mi nie wychodzi,muszę złapać ,kogoś co się lepiej zna na komputerze,jak wpiszę wiadomość,to muszę złapać ten link do wysyłki,jak chcę wrócić,to wiadomość mi ginie,dobra dam sobie spokój-na razie.Dzięki Agnieszko,ale Krzysiu jest lepszym uczniem,myślę,że niedługo Go dogonię.Pozdrawiam Ryszard 
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- krzysiek86

- Kontakt:
Witaj Rysiu spróbuj jeszcze raz. Uda Ci się. Wchodzisz pod ten link, klikasz na przeglądaj i szukasz swojego gifa na którego klikasz. Wybierasz rozmiar jaki chcesz ja daje tak jak Agnieszka mówiła 150x112 i klikam host it i kopiuje ten pierwszy link który wklejam do odpowiedzi na forum. 
spróbuj jeszcze raz.

spróbuj jeszcze raz.
- agnieszka72

Moja działka - rydnor
Moja działka - rydnor
No a teraz,na spokojnie,wczoraj i dzisiaj byliśmy na działce,kompost rozrzuciłem całkowicie,został pusty dół,z czasem będzie się napełniał.Prześlę kilka fotek,wszystkie marginesy,kółka wokół drzew,są podsypane kompostem,ostatni raz ściąłem trawę,a właściwie wyrównałem,bo już słabo rośnie.Pozdrawiam Ryszard

Moja działka - rydnor
Jadziu;dzięki za przepyszną babę,bo inaczej nie może smakować.Z gifami w końcu się udało-fajnie.Na działce,musieliśmy podgonić,bo w dni powszednie nie mamy szans żeby pojechać,wnuczki opanowały mieszkanie i nas.Trzeba młodszą odprowadzić,tyle noszą te dzieciaki,że głowa mała.I tak z dnia na dzień.Nie nudzimy się.Żonie przekażę obraz pięknej baby,ale jutro,bo już śpi.Serdeczne pozdrowienia.Ryszard. 
- krzysiek86

- Kontakt:
- agnieszka72

Zgadza się Krzysiu,jeszcze trochę roboty zostało,na jeden wypad.Nie chcieliśmy likwidować warzyw,zapowiadają ładną pogodę.Wkleję parę fotek z działki.Nie mam co u Ciebie wklejać,na razie nie mogę wyskoczyć do parku,chociaż ciągnie mnie tam,zawsze wyskoczy coś pilniejszego,zobaczymy może się uda.wklejam gifa dla pamięci.Pozdrawiam Ryszard.Zajrzę do Ciebie