Opowieść o moim miejscu...cdn

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
dorotka350
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 26 maja 2014, o 20:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Opowieść o moim miejscu...cdn

Post »

Kota prześliczna, widać lubi pozować do zdjęć :)
Zamawiasz jakieś róże na wiosnę?
Awatar użytkownika
Edyta1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 paź 2011, o 00:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Śliczna kota, ale w oczach widać diabełka :lol: . Różane zamówienie już częściowo wysłane, więc na pewno do F pojadę. Dam znać, jak będę planować termin :wink: . Daleko masz do p. Tomka?
Pozdrawiam - Edyta
Zapraszam do mojego ogrodu
Awatar użytkownika
patkaza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 cze 2010, o 23:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Kota dziękuje Obrazek
Iwonko hosty u mnie rosną pod starą jabłonką ale teraz mam oczko i planuję nieco je podzielić i posadzić przy wodzie, myślę, że tam będzie im dobrze a i wygląd oczka może zyska :wink:
Dorka "chyba" nie, myślę, że jak podjedziemy kiedyś to kupię sobie coś niewielkiego latem w doniczce. Teraz zajmę się zagospodarowaniem oczka i dopilnowaniem tego co już rośnie :wink: Posadziłam trochę różyczek jesienią więc niecierpliwie czekam na wiosnę, jest też sporo młodziaków po pierwszym sezonie może teraz pokażą się z kwiecistej strony ;:65
Edyta trafiłaś z tym diabełkiem :roll: Do F mam 90 km. ale to tak miły pan i ma świetny towar, że pojadę na pewno !!! I jak zwykle się skusze na coś!!! Nieraz jest tak, że obiecuje sobie: NIE ale potem koleżanka dzwoni-Jetem, kupić coś? ...i masz znowu babo placek ;:219

-----------------------------------

Szkoda, ze nie chcą rosnąć u mnie powojniki :(

Obrazek

Było fajnie a teraz doszło tu jeszcze oczko :heja na wiosnę zrobię zdjęcie porównawcze już z wodą ;:172

Obrazek

Tu córeczka "stoi w oczku" ;:306

Obrazek

Woda będzie aż do samego bukszpanu ...po rabatkę w tle

Obrazek

...ależ ja się ciesze :tan
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
Awatar użytkownika
justi177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 wrz 2011, o 17:42

Post »

:wit
Fajnie to napisałaś:"Było fajnie a teraz doszło tu jeszcze oczko" czekam na zdjęcia "po" ;:65
A co to znaczy, że nie chcą u Ciebie rosnąć powojniki? Za ciężka gleba, czy za kwaśna?
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Oczko duże się zapowiada, ciekawa jestem jak będzie z wodą, a córcia fajna dziewczynka :wit
Awatar użytkownika
dorotka350
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 26 maja 2014, o 20:18

Post »

Agnieszko, masz tak blisko do F...Tobie to dobrze. Też bym tak chciała, chociaż z drugiej strony rozumiem te dylematy. Jak już się tam wybierzesz to trudno się oprzeć i nic nie kupić :roll:
W tym sezonie mam zamiar wybrać się do F, aby zobaczyć tę szkółkę ' na żywo '. W zeszłym roku byłam na weekendzie różanym w R. Bardzo fajna sprawa zobaczyć całe pola różane w tak ogromnej ilości i asortymencie. A gospodarze Państwo Chodunowie bardzo gościnni.
Będę obserwować postępujące prace przy tworzeniu oczka ;:138
Córcia ;:215
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Ale Cię czeka robota. Bardzo jestem ciekawa jak to dokładnie będzie wyglądało
Dzięki za kotę.
Śliczna
Awatar użytkownika
ulakonie
500p
500p
Od: 10 kwie 2012, o 07:08

Post »

patkaza pisze: Edyta trafiłaś z tym diabełkiem :roll: Do F mam 90 km. ale to tak miły pan i ma świetny towar, że pojadę na pewno !!! I jak zwykle się skusze na coś!!! Nieraz jest tak, że obiecuje sobie: NIE ale potem koleżanka dzwoni-Jetem, kupić coś? ...i masz znowu babo placek ;:219

:tan
Nawet wiem o kim tu myślisz:):)
Ja naprawdę nic nie mogę już kupować. (czy aby na pewno????)
Awatar użytkownika
jola1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2008, o 08:15

Post »

Aga czy prace ziemne przy oczku już teraz przeprowadzasz? Ale u Ciebie będzie zmian.Trzeba to zobaczyć w realu.
beatann
500p
500p
Od: 18 wrz 2010, o 09:32
Kontakt:

Post »

aga może byś się odezwała.
Awatar użytkownika
masakra0888
200p
200p
Od: 5 paź 2014, o 14:58
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj bardzo ładnie u Ciebie wszystko kwitnie i nawet miejsce znalazło się na małe oczko :)
Mój ogród
Pozdrawiam Konrad
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Aga, zauważyłam, że Twój płaczący modrzew jest bardzo niski. Czy złamał mu się kiedyś czubek, czy został tak nisko zaszczepiony? Ciekawie wygląda taka zielona kopuła. Mój jest chyba dwa razy wyższy i taki był od początku, tylko grzywa mu zgęstniała.
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

:wit Witaj dawno tu byłam widzę że będą duże zmiany oczko wodne oj to już większa inwestycja
a rybki złote też? będzie bardzo ciekawie wśród tej zieleni. :)
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
Helen
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 19:47

Post »

Aga jestem zauroczona twoimi hostami - piękne takie dorodne. ;:215
Plany z oczkiem wspaniałe......córcia chyba też będzie uczestniczyć w planach......fajna pocieszka ;:196
Jutro to niespodzianka, wczoraj to już historia, a dzisiaj to wielki dar.

Ogród Helen cz.1,cz.2.
Awatar użytkownika
patkaza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 cze 2010, o 23:13

Post »

Justi dzięki ;:196 Co do powojników to sama nie wiem, pewnie za dużo gliny...próbowałam kilka razy: słabo kwitną, rosnąć też nie chcą ładnie i po jakimś czasie po prostu przepadają...ot i masz babo placek nie można mieć wszystkiego co nam się podoba albo mnie nie lubią ;:131
Iwonko ja też jestem ciekawa co to wyjdzie z tego oczka ;:65 poczekamy zobaczymy, liczę na podpowiedzi wszelakie ;:7 ...wiesz każdy chwali swoje pisklęta więc moja naj... ;:196
Dorka nie jestem pewna czy bliskość F to dobrze, duży wybór różany...hmm, spory wydatek!!! Moja wola nie taka silna jak bym chciała. Zazdroszczę ci takiego pięknego wyjazdu do R, wtedy pewnie zapomina się o świecie i tylko pochłania te piękne połacie różane....
Córcia i synio to moje szpaczki ukochane i też pomagają przy oczku, to będzie chyba oblegane miejsce i przydała by się tam ławeczka, muszę pogadać z M
Margo ;:196 kota śliczna ale psotna hihi , oczko na razie śpi...ale wiosna tuż tuż
Ulcia...Ty zawsze wiesz co mam na myśli...no nie? hihi. Pozdrawiam!
Jola serdecznie zapraszam, trochę i teraz bo pogoda czasami kusi aby pokręcić się po ogrodzie ale za wiele to jeszcze nie zdziałam...
Beata ;:304 Wstawić wodę na kawę?
Masakra(a dlaczego aż taki pseudonim?) Konradzie ;:180 staram się tylko spełniać swoje marzenie po kawałeczku, oczko dopiero się rodzi więc nie ma jeszcze co oglądać ;:304
Wandziu modrzew taki został zakupiony-zaszczepiony na wysokości ciut ponad metr i trochę skracałam mu grzywę, bardzo go lubię. Twojego też podziwiałam, jest jakby bardziej poukładany niż ten mój rozczochraniec!
Misiu witaj do rybek to jeszcze mam czas...wszystko pomaluśku, chciałabym zacząć od posadzenia kilku roślinek i zakupu pompy na wiosnę...ale sensację robi już teraz wśród rodzinki (chociaż ciężko było M namówić na to przedsięwzięcie)
Helen ;:196 trzymaj kciuki i podpowiadaj to może będzie to to kiedyś przypominało oczko :wink: pewnie, ze córcia i synio pomagają-te male rączki wszędzie znajda sobie jakieś zajęcie ...hosty to trzyletnie roślinki i sama jestem zaskoczona ich siłą i uroda, bezproblemowe i piękne!
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”