anastazja B Beatko dziękuje za podpowiedź i radę.Jeszcze właśnie nie wysiewałam i chyba parę dni czekam ,luty już za pasem:)
TerDob Tereso mam parę torebek nasion,które można wysiać w lutym a te co później to zacznę w marcu tak jak mi radzicie:)
Rozana Marto ja też jestem ciekawa koloru a raczej tego czy mi coś w ogóle z tego wyjdzie ,oby
Michasia 1 Żanko oj ta kawusia na świeżym powietrzu ,już nie mogę się doczekać.Żebyś wiedziała ,że pogoda zwariowana i to na maksa,dzisiaj właśnie pada i śniegu już prawie nie ma.Mogło by już nie być śniegu ,ale jeszcze różnie może być.Z tym nasionkiem z liliowca to sama jestem w szoku i bardzo ciekawa czy coś z tego wyjdzie,już podrosło sporo.Zobaczymy ,co ma być to będzie
chalaputkowo Moniko ja właśnie wysieję po niedzieli te parę torebek nasion co można już w lutym a resztę tak jak już wspomniałam zacznę początkiem marca.Chciałabym ,żeby mi zakwitła i urosła ta kobea i inne roślinki.Dziękuję wam wszystkim za dobre rady i sugestie,z przyjemnością z nich skorzystam
A to moje taczuszki już pomalowane w końcu