na fotkach widać ogrom włożonej pracy, bo jak potem wszystko się rozrasta to człowiek nawet nie pamięta jaka była pustynia.
 na fotkach widać ogrom włożonej pracy, bo jak potem wszystko się rozrasta to człowiek nawet nie pamięta jaka była pustynia.  

Dziękuje za ciepłe słowa, one dają takiego kopa, że ho, ho
  Dziękuje za ciepłe słowa, one dają takiego kopa, że ho, ho   Jak tam Wam mija oczekiwanie na wiosnę? Ja już trochę poszalałam z zakupami na all. W tym roku postawiłam na piękne hortensje drzewiaste, których póki co mam aż 2 w ogrodzie, a zapragnęłam więcej
 Jak tam Wam mija oczekiwanie na wiosnę? Ja już trochę poszalałam z zakupami na all. W tym roku postawiłam na piękne hortensje drzewiaste, których póki co mam aż 2 w ogrodzie, a zapragnęłam więcej  A także zachciankę miałam aby powiększyć kolekcję płomyków i liliowców. Już nie mogę się doczekać
 A także zachciankę miałam aby powiększyć kolekcję płomyków i liliowców. Już nie mogę się doczekać   Aaa i pasowało by jakieś miejsce na to wykombinować. Mojego 5-letniego szkraba próbuję choć trochę zarazić swoją pasją, więc na parapecie wysiał orliki, kobeę, gazanię i dzwonki irlandzkie. Codziennie dogląda i podlewa
 Aaa i pasowało by jakieś miejsce na to wykombinować. Mojego 5-letniego szkraba próbuję choć trochę zarazić swoją pasją, więc na parapecie wysiał orliki, kobeę, gazanię i dzwonki irlandzkie. Codziennie dogląda i podlewa   

)Nadzieja umiera ostatnia...

Zaczynam się już nudzić w domu i z chęcią bym pogrzebała, a póki co śnieg zasypał
  Zaczynam się już nudzić w domu i z chęcią bym pogrzebała, a póki co śnieg zasypał   Wczoraj zamówiłam kilka róż, co by mi nie było mało
 Wczoraj zamówiłam kilka róż, co by mi nie było mało   
   A zapomniałam, że na strychu trzymam 3 magnolie zimozielone zakupione jesienią. Uprawia ktoś takowe? Mało informacji w necie
  A zapomniałam, że na strychu trzymam 3 magnolie zimozielone zakupione jesienią. Uprawia ktoś takowe? Mało informacji w necie   Zamówiłam również Araukarię (małpi ogon) bo zachorowałam na to drzewo, po prostu musiałam mieć i koniec. Sadzonka przyszła wielkości małego palca
  Zamówiłam również Araukarię (małpi ogon) bo zachorowałam na to drzewo, po prostu musiałam mieć i koniec. Sadzonka przyszła wielkości małego palca   Jak przetrwa zimę na klatce schodowej to będzie sukces, w domu boję się trzymać aby mi nie uschła... Nasionka na parapecie kiełkują i tak mija mi oczekiwanie na wiosnę. A w telefonie znalazłam fotki, więc takie małe wspominki
 Jak przetrwa zimę na klatce schodowej to będzie sukces, w domu boję się trzymać aby mi nie uschła... Nasionka na parapecie kiełkują i tak mija mi oczekiwanie na wiosnę. A w telefonie znalazłam fotki, więc takie małe wspominki

Obiecywałam sobie, że w tym roku bez zakupów różanych bo na nie już miejsca brak a tu kolejne i kolejne... Ja nie wiem co będzie jak zaczną się wysyłki, gdzie ja to poupycham hehe
 Obiecywałam sobie, że w tym roku bez zakupów różanych bo na nie już miejsca brak a tu kolejne i kolejne... Ja nie wiem co będzie jak zaczną się wysyłki, gdzie ja to poupycham hehe   

Dobrze, że odłożyłam parę groszy!
 Dobrze, że odłożyłam parę groszy!   

A co tam ciekawego kupiłaś?
 A co tam ciekawego kupiłaś?
 A co kupiłam... to raczej czego nie...
 A co kupiłam... to raczej czego nie...  Jako uzależniona...
  Jako uzależniona...